PRAKTICKÝ 1izbový byt s balkónom v príjemnej časti Dúbravky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
39 m²
predaj - 1-izbový byt
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3234x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 1 izbový byt



Nehnuteľnosť sa nachádza v žiadanej časti Dúbravky na ulici Pod záhradami, kde v okolí nájdete množstvo zelene a možností na trávenie voľného času v prírode.

Samozrejme ideálna je aj z pohľadu dostupnosti, kedže sa nachádza v blízkosti Saratovskej ulice a teda aj priameho napojenia do centra mesta električkou. Navyše bez akéhokoľvek hluku s orientáciou na západnú stranu.V pešej dostupnosti domu najdete plnú občiasnku vybavenosť.

Bytový dom je 12 poschodový, prešiel kompletnou vonkajšou rekonštrukciou a veľkým benefitom sú novovybudované veľkoformátové balkóny, ktoré bytom dodávajú maximálnu pridanú hodnotu.

Byt sa nachádza na 1 poschodí s výmerou 39,13m2 vrátane pivničnej kobky. Jeho dispozičné riešenie je veľmi prakticky využité, kedže má izbu predelenú aj na samostatný spací kút, prístupný z dvoch strán. Ponúka tak plnohodnotné bývanie pre jednotlivca alebo pár. Byt je klimatizovaný a ako bolo už vyššie uvedené benefitom je balkón prístupný z obývacej izby, kde si vychutnáte lúče zapadajúceho slnka.

Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi s plynovou varnou doskou, zabudovanou elektrickou rúrou a voľne stojacou chladničkou.

Kúpelňa tiež prekvapí svojim prakticky využitím, a samozrejme sa myslelo aj na úložný priestor, ktorý je pozdĺž vstupnej chodby.

Z pohľadu investície či štartovacieho bývania je ponuka úplne ideálna.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118844



Cena: 129 900.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha39 m²
Statusaktívne