Pre tých, čo sa neboja práce a majú radi výzvy. Hruboňovo, okr. Nitra

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Stavba je pôvodná zemianska kúria, jej výstavba sa datuje na prelome 19/20.storočia. Je postavená z plnej pálenej tehly a vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Zastavaná plocha domu je 231m2. Dispozične je rozdelená na 4izby. Miestnosti sú veľké, priestranné a svetlé. Stavba je čiastočne podpivničená a v pivnici sa nachádza tehlová klenbová pivnica. Orientácia stavby je na V/Z. Kúrenie je momentálne len lokálne, kachlami na pevné palivo. Stavba je napojená do distribučnej siete el.energie (220v). Z IS sú k dispozícii aj voda, plyn, kanalizácia. Prípojky je možné zriadiť cca 50m od hranice pozemku. Strešná krytina je škridla a strecha valbová. Časť prístupovej cesty je už vysypaná makadamom, zvyšok si nový vlastník dotvorí podľa svojich predstáv a možností. V cene nehnuteľnosti je aj podiel na prístupovej ceste (140m2), samotný pozemok má výmeru 1247m2. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej pozícia na peknom slnečnom pozemku, v tichom prostredí, ideálnom pre rodinný život. Nehnuteľnosť je možné rozdeliť aj na dva samostatné pozemky.

Obec Hruboňovo disponuje základnou občianskou vybavenosťou - obecný úrad, materská škôlka, predajňa potravín. Výhodou obce je jej lokalita a vzdialenosť do najbližších okresných miest - Nitra 18km, Topoľčany 21km, Piešťany 28km. Od priemyselného parku JLR Drážovce je obec vzdialená necelých 13km.

Cena nehnuteľnosti je 27 900 € a je konečná, vrátane právneho servisu spojeného s predajom a kúpou nehnuteľnosti.

Podobné realitné ponuky

MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre
Predaj 249.000,- €
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre

Ponúkame na predaj Komerčný objekt, pozostávajúci s administratívnej budovy, prístrešku, vlastného parkoviska a zeleného pásu za budovou.Administratívna budova má 12 miestností + sociálne zariadenia... a rozlohu 234m2Prístrešok má rozlohu...

Budova 234 m2 Nitra / Cabajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre 249.000,- € Budova 234 m2 Nitra
Cabajská
predaj