PREDAJ, 1-izbový byt, exkluzívne, Strmý vŕšok, Záhorská Bystri

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj klimatizovaný, 1-izbový, podkrovný byt na ulici Strmý Vŕšok v Bratislave, mestská časť Záhorská Bystrica. Byt sa nachádza na 3-poschodí v 3-poschodovom obytnom dome bez výťahu. Celková rozloha bytu je 37,75 m2 a k bytu prislúcha teraska o rozlohe 4,7 m2 s úžasným panoramatickým výhľadom na Bratislavu- Devínska Kobyla a Pajštún.

Dispozícia podkrovného bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchynský kút, kúpeľňa spojená s toaletou a priestranná izba s výstupom na terasku. Byt sa predáva zariadený vstavanými skriňami v izbe a na chodbe, manželská posteľ, kožená sedacia súprava, chladnička z mrazničkou, kuchynská linka, varná platnička, mikrovlná rúra s grilom, stroj na cvičenie Orbitrek. V byte boli kompletne vymenené strešné okná približne pred rokom a sú vybavené vonkajšími a tieniacími roletkami čo zabezpečuje príjemné bývanie ktoré je podporené aj kvalitnou klimatizáciou Samsung. Kúpeľňa je vybavená novým sprchovým kútom, novým kvalitným umývadlom a zariadená skrinkami.

Celkové mesačné náklady na bývanie pri dvoch osobách sú 110,-/€ s každoročnými preplatkami.

Okolie bytového domu poskytuje množstvo zelene a úžasné bývanie v zástavbe rodinných domov s minimálnym pohybom dopravných prostriedkov. Priamo pri dome je absolútne bezproblémové parkovanie. Záhorská Bystrica je obec s kompletnou občianskou vybavenosťou od Bratislavskej autobusovej dopravy MHD, lekárne, obchody, pošta, škola, škôlka, banky a mnoho iného.

Cena nehnuteľnosti je 81.990,- € vrátane provízie realitnej spoločnosti, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti.

Pri rýchlom jednaní dohoda na cena možná.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2017 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky