PREDAJ 1izb. byt v Hainburgu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na PREDAJ väčší 1-izbový byt s vlastnou záhradkou a parkovacím miestom do osobného vlastníctva v Hainburgu, Rakúsko


Byt má rozlohou 38,5m2 a nachádza v zateplenom tehlovom dome. K bytu prislúcha vlastná predzáhradka, ktorá má rozlohu 22m2 a parkovacie miesto.
Byt kompletne zrekonštruovaný a zariadený.

Byt má predsieň s priestorom pre botník a vstavanú skriňu. V priestrannej kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zabudované WC, umývadlo so skrinkou, miesto pre práčku, rebríkový radiátor a vlastný plynový kotol na ohrev vody a vykurovanie v zimných mesiacoch (možnosť regulácie tepla termostatom = nízke náklady). Veľká kuchyňa zahŕňa vstavanú chladničku s mrazničkou, umývačku riadku, elektrickú varnú dosku, digestor, teplovzdušnú rúru, barový pult, ktoré sú súčasťou ceny bytu. Kuchynská časť má dostatok odkladacieho priestoru. Prepojená je s obývacou zónou, v ktorej sa nachádza rozťahovacia sedačka. Taktiež je tu príprava na krb. Obývacia a spacia časť sú oddelená modernou zástenou, na ktorej je nainštalovaný LCD TV s kompletným vybavením. Byt má plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vonkajšími roletami. K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto, veľká pivnica, spoločná miestnosť pre bicykle a sušiareň so sušičkou prádla. Byt je orientovaný na západ, je slnečný, pričom v letných mesiacoch si udržuje príjemnú teplotu.

Cena: 99 000 EUR + poplatky za prevod nehnuteľnosti a notára
Mesačné náklady cca 250EUR
TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky