Predaj 1izbový byt, Stavbárska ulica - Vrakuňa,kompletná rekonštrukcia

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj 1izbový byt, Stavbárska ulica , PENTAGON, Bratislava II – Vrakuňa, byt sa nachádza v samostatnom vchode na samostatnej terase, z ktorej časť prislúcha k bytu a využíva sa na sedenie a sušenie prádla. Terasa a vchod sú zabezpečené kamerovým systémom , sú uzamknuté. Spoločné dvere do chodby pre dva byty sú bezpečnostné, pancierové 16 bodové, potom sú vlastné bytové dvere.
Byt je v OV, 23,04 m2, bez pivnice, bez balkóna, 1 poschodie . Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2015. Nová kuchynská linka na mieru, nová kúpelňa so sprchovacím kútom spolu s WC. V celom byte sú plávajúce podlahy, plastové okná so žalúziami, nová elektrika a vodoinštalácia. V izbe je vstavaný šatník. Orientácia bytu je na Východ. Mesačné náklady na bývanie pre 2 osoby sú 100,- eur + elektrika cca 20,- eur

Lokalita: Vrakuňa, v blízkosti LIDL, BILLA, TESCO, MHD, banky, školy, škôlky, lekár, pošta.

Cena: 27.000,- EUR, možnosť kúpy aj na hypotekárny úver ,v prípade ručenia inou nehnuteľnosťou – EXKLUZÍVNE IBA U NÁS.

Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Ponúkame klientom: priamy výkup bytu / nehnuteľnosti len v BRATISLAVE aj zadlžených bytov a nehnuteľností. V prípade dohody, od Vás zrealizujeme akýkoľvek výkup bytu / nehnuteľnosti aj zadlženého bytu / nehnuteľnosti do 24 hodín (t.j. po neplatičoch, dlh na nájomnom, exekúcia, pred dražbou, nedoplatky a iné ťarchy), dlhy vyrovnáme a zabezpečíme bývanie. PLATBA V HOTOVOSTI.

Ďalej súrne hľadáme do ponuky pre svojich klientov BYTY / NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí (garsónky, 1 izbové byty, 2 izbové byty, 3 izbové byty, 4 izb. byty, pozemky, rodinné domy). Neváhajte a ponúknite nám na predaj svoje byty / nehnuteľnosti. Platba v hotovosti, alebo na úver. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto zavolajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru.

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Podunajské Biskupice