**REZERVACIA**PREDAJ 2 -iz.byt, Dvojkrížna ul., Vrakuňa, 55 m2 + loggia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Dvojkrížna
54.85 m²
11
3
2
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
155.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7320x zobrazená v zozname / 464x zobrazená detailne / 464x zobrazená detailne tento mesiac

BHS Reality, z poverenia majiteľa, ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový byt v zateplenom bytovom dome na Dvojkrížnej ulici, v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa.

Byt sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží 11. podlažného zatepleného bytového domu s výťahom. Celková rozloha bytu s pivnicou je 54,85 m2 + loggia s výmerou 3,70 m2, spolu 58,55 m2. Byt je dobre dispozične riešený, je priestranný s množstvom úložného priestoru, orientácia bytu je na východ.
Pri vstupe do bytu, v chodbe po pravej strane je umiestnená priestranná vstavaná skriňa, po ľavej strane je vstup do kúpeľne, kde je umiestnená vaňa, umývadlo, WC a práčka. Z chodby sa prechádza do ďalšej chodby, v ktorej sa nachádza vstavaná skriňa, vstup do samostatnej izby a do obývačky, ktorá je spojená s kuchyňou. Kuchyňa je v tvare L, z obývačky je výstup na loggiu s pekným, nezastavaným výhľadom.
Dispozícia bytu - viď. pôdorys v obrazových prílohách.

Bytový dom bol daný do užívania v roku 1998, byt prešiel v roku 2016 čiastočnou rekonštrukciou (podlaha, kuchyňa, vstavané skrine). Má plastové okná s vnútornými žalúziami, podlahu tvoria laminátové parkety, v kúpeľni je dlažba. K bytu prislúcha pivnica o výmere 1,45 m2, ktorá sa nachádza na poschodí, v blízkosti bytu.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou:


- zateplenie bytového domu
- výmena výťahu
- vstup do domu na DEK (dotykový elektronický kľúč)

Benefity bývania v danej lokalite :


- rýchla dostupnosť k MHD, skvelé napojenie na diaľničný obchvat
- výborná občianska vybavenosť – školy (škôlka, základná, gymnázium), obchody - nákupné centrum Hron(Tesco) , Lidl, Billa, Kaufland, zdravotné stredisko...
- blízkosť Lesoparku Vrakuňa a Malého Dunaja s množstvom zelene, športovísk, detských ihrísk a oddychových zón

Ponúka sa Vám byt, ktorý je dobre dispozične riešený, príjemne presvetlený, ktorý sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou.

Cena bytu je vrátane sprostredkovateľskej provízie. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis, právny servis s vypracovaním potrebných kúpnopredajných zmlúv, základný poplatok za vklad do katastra a kompletné hypotekárne služby - v prípade nedostatku vlastných zdrojov.

Informácie : tel. č.: , Beata Chvosteková,



Patríme (BHS Reality, s.r.o.) k členom Realitnej únie SR a ZRKS. Garancia profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Všetky technické údaje podliehajú zmenám a sú založené na informáciách poskytnutých majiteľom.
©Text a fotografie s pôdorysom sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BHS Reality, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa na ulici Dvojkrížna

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Dvojkrížna v Bratislave - Vrakuňa v cene 155.000,- € je o 30.651 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Bratislave - Vrakuňa. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905920.., uveďte číslo ponuky ZR-BH...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 139.900,- € 236.000,- €
54.85 m²
Úžitková plocha 38 m² 70.45 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha54.85 m²
Poschodie3
Počet poschodí11
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BHSB-88 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.