Predaj 3 izbový byt Dolný Kubín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE na predaj veľkometrážny 3 izbový tehlový byt v pôvodnom stave, voľný okamžite.
BYT: celková úžitková plocha bytu je 116m2 na liste vlastníctva, z toho obytná 89m2, zvyšných 27m2 je obrovská pivnica v suteréne a podiel v podkroví. V jednovchodovej bytovke sú 4 byty, náš byt sa nachádza na 2/2 poschodí a nad ním je podkrovie.
POPIS BYTU: byt je v úplne pôvodnom stave, vyžadujúci základnú rekonštrukciu, čo je veľkou výhodou pre nového majiteľa, vytvoriť si nové bývanie podľa vlastných predstáv a možností. Menené boli len okná za plastové.
DISPOZÍCIA: vo vstupnej chodbe je šatník, WC, kúpeľňa, vstup do kuchyne a dvoch izieb. V kuchyni potravinová komora a prechod do tretej izby. Orientácia na východ a západ, krásny výhľad na Kubínsku hoľu. Do bytu možnosť zaviesť plyn (prípojka predpripravená pri vstupných dverách), vlastné kúrenie a ohrev vody (aktuálne riešené elektrikou). V byte je aj možnosť napojiť sa na pôvodný komín.
Pôdorys je orientačný.
LOKALITA: byt nachádzajúci sa na Bernolákovej ulici, je v priamej a blízkej dostupnosti do nemocnice, na vlakovú stanicu, do obchodného centra, na diaľnicu a aj do blízkej prírody. Kubínska hoľa je pár minút autom.
Poskytujem kompletný realitný a právny servis, vrátane katastrálnych a notárskych poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti.
V prípade potreby financovania kúpy tejto nehnuteľnosti cez hypotekárny úver naši certifikovaní hypotekárni špecialisti, zabezpečujú služby finančného sprostredkovania v rámci komplexného predaja, zastúpené všetky banky.
Bližšie informácie a obhliadka na
.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Dolný Kubín