PREDAJ apartmánový dom, Patince kúpele

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj plne funkčný, zabehnutý, celoročne využívaný rekreačný objekt len 60 m od vstupu na termálne kúpalisko v areály Patince – kúpele.
V objekte je 8 apartmánov, všetky apartmány majú zariadenú kuchynku so spotrebičmi a jedálenským kútom, sociálne zariadenie s WC, dve samostatné izby – spálňu a obývačku. Pred vstupom do apartmánu je kryté sedenie.
Súčasťou objektu je aj správcovský byt s technickou miestnosťou, kryté sedenie pre správcu a státie na auto, sklad.
Vo dvore objektu je v lete využívaný detský bazén.
Objekt sa predáva: pozemok 1360 m2, zastavaná plocha 450 m2. Na pozemku sa okrem budovy nachádza detské ihrisko, altánok, 11 parkovacích miest pre klientov. Je napojený na všetky siete, elektrika 240 a 380 V, voda, kanalizácia a plyn, káblová TV, internet. Centrálne vykurovanie je plynom.
Kapacita komerčnej časti - 8 dvojizbových apartmánov, 32 pevných lôžok, v šiestich z nich je možnosť prístelky, teda max. kapacita je 38 lôžok.
Správcovský byt je samostatne použiteľný ako ďalší nadštandardný apartmán má na prízemí obývaciu časť s kuchynkou, sociálne zariadenie so sprchovým kútom, technickou miestnosťou (recepcia, sklad bielizne a kotolňa ). V podkroví sa nachádzajú dve samostatné spálne.
V objekte je k dispozícii aj malá úžitková záhradka, ovocné stromy, vinič, sklad náradia a uzamykateľná garáž na náradie a bicykle. Prostredie pri apartmánoch skrášľuje kvetinová výsadba, tuje, ruže atď..
Objekt bol kolaudovaný v roku 2007, je postavený z materiálu YTONG 300, celý je zateplený polystyrénom, strecha je kanadský šindeľ.
Všetky revízie sú z roku 2019.
Objekt sa predáva aj s kompletným zariadením, s pozemkom a stálou klientelou.

Podrobnejšie informácie poskytneme na dole uvedenom tel. čísle alebo mailovej adrese.

V KÚPNEJ CENE SÚ UŽ ZAHRNUTÉ PRÁVNE A ADMINISTRATÍVNE SLUŽBY A POPLATKY SPOJENÉ S PREDAJOM NEHNUTEĽNOSTI.

SB REALITY zabezpečuje klientský servis, ktorý zahŕňa všetky úkony spojené s predajom, kúpou, prenájmom nehnuteľností, ako aj právne a pôžičkové poradenstvo. Realitná kancelária SB REALITY, s.r.o. je overený člen ZRKS (Združenie Realitných Kancelárií Slovenska).

---
SB REALITY s.r.o. - Kancelária KOMÁRNO
Palatínova 39
Komárno 945 01

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Komárno