Predaj budovy na začiatku Petržalky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Samostatne stojaca budova je situovaná na začiatku Kopčianskej ulice, tvorí súčasť novej , modernej zástavby v okolí železničnej stanice. Pozemok má rozlohu cca 600 m2. Budova bola postavená v roku 2006, v roku 2012 prešla kompletnou rekonštrukciou. Dispozične je členená na tri podlažia spolu o úžitkovej ploche 528,4 m2 ( prvé podlažie .... 160,6 m2, druhé podlažie ....122 m2, tretie podlažie......245,8 m2). Budova je zateplená, okná sú plastové.
Prízemie tvorí obchodný priestor s výkladom do ulice, vlastným vstupom z Kopčianskej ulice a zázemím.
Kancelárie na druhom a treťom podlaží majú samostatný vstup, sú dispozične variabilné, priečky medzi nimi sú sadrokartónové, na každom podlaží je kuchynka pre zamestnancov, delené WC muži/ženy.
Budova je pripojená na všetky IS, vrátane optického dátového pripojenia. Parkovanie pre 8 áut na vlastnom pozemku za budovou, s možnosťou dokúpenia 15 parkovacích státí.
Objekt je vhodný na prevádzku obchodu s administratívnym zázemím, na prevádzku zdravotníckeho zariadenia alebo iba na administratívne účely. Výhodou jej situovania je blízkosť napojenia na diaľničný obchvat a kompletnú infraštruktúru.

Ponúkame aj možnosť zabezpečenia financovania!

Podobné realitné ponuky - Budova, Bratislava - Petržalka