Predaj, garsonka Bratislava Vajnory, Rybničná ul. - ...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj garsónku v Bratislave m.č. Vajnory, Rybničná ul. Celková výmera 26,5 m2 vrátane lodžie. Byt je situovaný na 3/9 pochodí s orientáciou na východnú stranu, dispozícia pozostáva z jednej obytnej miestnosti a príslušenstva, ktoré tvorí predsieň, kuchynský kút, kúpeľňa s WC, lodžia..
Predmetom predaja je aj podiel na pozemku. Parkovanie je pri bytovom dome, MHD zástavka autobusu cca 200 m vzdialená od bytu (Autobusy č. 59, 65, N55, X55), potraviny hneď vedľa bytovky.
Byt je po rekonštrukcii (elektrina čiastočne), laminátové parkety v izbe a v predsieni, kde je aj kuchynský kút, s novou kuchynskou linkou s elektrickou rúrou a sklo-keramickou varnou doskou, keramická dlažba a obklady v kúpeľni so sprchovým kútom, umývadlom a WC, toto trvalo zabudované zariadenie a vybavenie zostáva v byte. Izba bude bez nábytku.
Byt je bez tiarch. Kúpou voľný.
Hodnotenie makléra: Príjemný štartovací byt s dobrou dispozíciou a orientáciou na východnú stranu (ráno sa zobúdzate so slnkom a s rannou kávičkou na balkóne), aj kúpeľňa je dobre vybavená, proste všetko čo potrebujete je na jednom mieste. Odporúčam túto nehnuteľnosť hlavne pre mladých, ale aj pre investorov, ktorí chcú nehnuteľnosť prenajímať, nakoľko je tu možnosť rýchleho prenájmu. ID ponuky: BA-51892

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava III