Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj jednoizbový byt s výmerou 27 m2 v okresnom meste Dunajská Streda.
Dispozícia bytu: vstupná chodba, obývacia miestnosť spojená so spálňou, kuchyňa, kúpeľňa spojená s toaletou. K bytu prislúcha pivnica s výmerou 2,5 m2.
Jedná sa o zateplený bytový dom. Byt je orientovaný JZ a nachádza sa na prvom poschodí z ôsmych s výťahom. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kúrenie je ústredné, plastové okná a bezpečnostné dvere.
Byt je vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza materská škola, základná škola, základná umelecká škola, gymnázium, súkromné gymnázium s VJM, pekáreň, potraviny, reštaurácie, futbalový štadión. Do pohodlných 20 minút je v pešej dostupnosti centrum mesta, nákupné centrum ZOC MAX a Family Center, nemocnica s poliklinikou a o 5 minút naviac sa nachádza autobusová aj vlaková stanica s výbornou dostupnosťou do hlavného mesta Bratislava ako aj do Komárna.
Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO reality spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti.
Maklér odporúča prehliadku. ID ponuky: DS-55432

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Dunajská Streda

REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda
Predaj 74.000,- €
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda

Ponúkame na predaj veľký jedno izbový byt v Dunajskej Strede v časti Nová Ves. Byt sa nachádza na ôsmom poschodí 8-poschodového bytového domu s výťahom. Rekonštrukcia výťahu bola v roku...

1-izbový byt 44 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda 74.000,- € 1-izbový byt 44 m2 Dunajská Streda predaj