UNIKÁTNA PONUKA - 2-izbový BYT s terasou vo VILADOME v Hrubej Borši

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hrubá Borša
238 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13515x zobrazená v zozname / 556x zobrazená detailne / 376x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj tento charizmatický 2 izbový byt v obľúbenej časti na skok od greenov. Priestranné izby, množstvo praktických miestností a úložného priestoru, 2 toalety, zastrešená terasa a krásna predzáhradka. Toto je len ochutnávka benefitov, ktoré táto nehnuteľnosť prináša.

Vstup do bytu je zboku domu, z parcely, ktorá už je súčasťou súkromnej predzáhradky. Vďaka dobrým susedským vzťahom predzáhradky niesu oddelené plotom, ktorý sa dá bez problémov zrealizovať.

VILADOM:



Štýlová tehlová stavba kolaudovaná v roku 2015. Nachádzajú sa tu len 3 byty pričom dva sú z predzáhradkou. Svojím obyvateľom poskytuje moderný, nadčasový dizajn doplnený o rozmanitú zeleň, ktora od ulice zvyšuje pocit súkromia. Parkovanie je zabezpečené v prednej spoločnej časti dvora, na ktorý sa vchádza cez bránu na diaľkové ovládanie.

BYT:

Úžitková plocha plocha bytu je 65m2 + terasa + predzáhradka 173m2. V byte je plynový kotol a podlahové kúrenie. Sú tu použité veľkoformátové plastové trojsklá s žalúziami. Obývacia miestnosť je šikovne prepojená s kuchyňou s vlastnou špajzou. Táto časť je krásne presvetlená a celá orientovaná na terasu a do záhradky. Vedľa štedrej kúpeľne so sprchovým kútom a ďalšou toaletou sa nachádza technická miestnosť a šatník. Po vstupe do bytu nás víta priestranná chodba s botníkom a samostatnou toaletou. Následne sa byt rozdeľuje na nočnú a dennú časť.

ORIENTÁCIA:



J,S

LOKALITA:



Moderná časť obce Hrubá Borša, obľúbená nielen golfistami. Na skok od najbližšej kaviarne či reštaurácie. Nachádza sa len pár minút od Senca s výbornou dostupnosťou na D1.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Naozaj jedinečná nehnuteľnosť v modernej lukratívnej štvrti ako stvorená pre gardenparty s priateľmi. Výborná investícia. Jednoznačne odporúčam a teším sa na spoločnú obhliadku!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 113341



Cena: 1.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Hrubáe Borši

Inzerovaný 2 izbový byt v Hrubáe Borši v cene 1,- € je o 669.315 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Hrubáe Borši. Rozloha je o 183 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Hrubáe Borši.

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 85.500,- € 272.390,- €
238 m²
Úžitková plocha 36.05 m² 238 m²

Kontaktujte

Ondrej Bugár

Ondrej Bugár

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha238 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-113341 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.