Predaj menšieho 2i bytu s loggiou na M. Marečka, kompletka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Vlastník ponúka na predaj nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný menší 2-izbový byt s loggiou ulici Milana Marečka v DNV.

Byt má výmeru 45m2 vrátane logie,k k bytu prináleží pivnica na 1.poschodí. Nachádza sa na 5. poschodí 11 poschodového bytového domu s 2 výťahmi. Prístup do bytu priamo z výťahov cez uzamykateľnú chodbu na číp. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a vzdušný,orientovaný na juhovýchod. Veľká loggia z obývačky s pekným nerušeným a tichým výhľadom.
Dispozícia bytu: samostatná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, samostatná spálňa, samostatná kúpeľňa s vaňou, WC zvlášť.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii.V rámci rekonštrukcie boli vymenené: nové biele bezpečnostné dvere,plastové okná s bielymi žalúziami, kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm,širšie biele obvodové a prechodové lišty; nová kúpeľňa s väčšou vaňou, samostatné WC, v celej kúpeľni i na WC nová dlažba, nový obklad, nová kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou a zrkadlom, vývod na práčku, V celom byte sú nové biele kvalitné drevené interiérové drevené dvere robené na mieru s deliacimi mriežkami s tenkým sklíčkom + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.
Nové stierky a maľovky v celom byte,nové rozvody vody a odpadu.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte:nová rozvodná poistková skrinka; nové osadené nové vypínače+zásuvky;vývody pre osadenie svietidiel.
V cene úplne nová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom bielom lesku vrátane všetkých zabudovateľných spotrebičov zn. IKEA-WHIRPOOL /umývačka riadu, digestor, sklo-keramická varná doska, teplovzdušná rúra/.

Mesačné náklady iba 95,- € vrátane FO + elektrina 20,-eur.

Slušný vchod a aj susedia. Obytný dom je pred kompletnou rekonštrukciou, vstupné brány na číp.
Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko OC TERNO,zastávky MHD, základná škola,škôlka, park, pobočky bánk,OC Tesco, LIDL. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch!
Voľný ihneď kúpou!
Možný úver.

Cena 98 000€ + prov. RK vo výške 2 000,- EUR



Tel : ,

Podobné realitné ponuky