Predaj polyfunkčnej skolaudovanej budovy,1000m2 v DNV pri VW RO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB.sk ponúka exkluzívne NA PREDAJ polyfunkčný obchodno-administratívno-skladový objekt s možnosťou expandovania, ktorý sa nachádza v Bratislave v mestskej časti Devínska Nová Ves pri VOLKSWAGENE.
Celková úžitková plocha obchodno-skladového objektu je 1300 m2, má 2 nadzemné podlažia. Zabezpečený bude kamerovým systémom. Prístup je po spevnenej betónovej komunikácií.
OBJEKT JE JEDEN Z MÁLA NAPOJENÝ NA VŠETKY IS v LOKALITE. Základy tvoria betónové pásy, obvodové konštrukcie vysoko kvalitné PU profily s najvyššou bezpečnostnou ochranou.
Nosnú konštrukciu tvoria oceľové stĺpy s priehradovými väzníkmi. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Podlahy vo výrobných priestoroch sú z cementového poteru, ostatné podlahy budú z keramickej dlažby.

POPIS
Objekt pozostáva:
- zo skladovej prípadne výrobnej haly o výmere 1000 m2 s výškou steny 12 m. Na prízemí budú obchodné a administratívne miestnosti a so sociálnymi zariadeniami a na 1.podlaží. budú tiež admin. priestory. Vykurovanie haly je plynové, ako aj kancelárií.
Na prízemí budú obchodné priestory (showroom) o výmere 20 x 10 m2, kde sa budú nachádzať aj kancelárie.
Na 1. poschodí budú kancelárske priestory so sociálnym zariadením.
Celková rozloha obchodno - administratívnych priestorov bude cca 400 m2.

POZEMOK
Pozemok pod a okolo objektu je o celkovej výmere 5000 m2. Pozemok je oplotený a bude mať spevnené plochy dlažbou a betónom.

OKOLIE
Pozemok s objektom sa nachádza hneď pri areáli Volkswagen v Devínskej Novej Vsi v Bratislave. V okolí sú dodávateľské firmy pre Volkswagen ako aj subjekty.

CENA
EUR vrátane provízie a kvalitného právneho servisu kancelárie.

Volajte na číslo
alebo píšte na

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Bratislava - Devínska Nová Ves