Pozemok s výhľadom na more, čiastotne zastavaný

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj pozemok s jedinečným výhľadom a úplným súkromím na piesočnatej pláži v Mandre.
Mandre na ostrove Pag : Letovisko lemujú v dĺžke cez 3 km2 okruhliakové pláže, prírodné kamene alebo betónové terasy. Užijete si tu výhľad na otvorené more a kúpanie v priezračnej vode s pozvoľným vstupom. Pokojné letovisko sa hodí pre rodiny s deťmi aj páry všetkých vekových kategórií.

Letovisko so všetkým komfortom. Na raňajky čerstvé pečivo z pekárne, popoludní skvelá zmrzlina a večer ryba na grile, ktorú miestni rybári pred chvíľou vytiahli z mora. V Mandre nájdete všetko vybavenie.

Pozemok o výmere 430m2 je vzdialený 96m od mora ( 4 rad), má krásny výhľad na more, je rovný a upravený. Susedné pozemky naľavo a pred sú nižšie o 2,5 až 3m, tým je garantovaný výhľad na more. Predná časť pozemku je stavebná, takže v tejto časti vznikol priestor pod zemou, ktorý ma 50 m2, je kompletne odizolovaný, po malej úprave je ihneď k dispozícii.

Súčasťou priestoru sú kontajnery, v ktorých sa nachádza prípojka na WC, voda a elektrika.
V prednej časti, pri vstupe na pozemok je pripravená oddychová zóna na posedenie a gastronomické zážitky. Nad objektom je pripravená terasa na opaľovanie a oddych pri bazéne. Zadná časť pozemku je bezbariérová pri vstupe z hlavnej cesty na parkovanie a osadenie modulárneho domu. Pozemok je na 85% obstavaný kamenným murovaným plotom, po dohode môže byť dokončený na 100%. Na pozemku sa nachádza voda, elektrika a kanalizácia. Nakoľko bol pozemok plánovaný súkromne pre rodinu, vieme kupujúcemu dodať kompletnú vizualizáciu tohto jedinečného projektu.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Benkovac