Predaj rodinného domu 480 m2 Pod záhradami, Bratislava-Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

NOVOSTAVBA 2podlažného 5 izbového rodinného domu na ul. Pod záhradami, ktorý poskytuje bývanie, ktoré presahuje rámec nadštandardu a je v nadštandartnej úprave, s veľmi dobrým dispozičným riešením, na ktorého stavbu boli použité kvalitné materiály, mramor, nerez, drevo masív,Dom je tehlový - výstavba 2004,až 2007, 50 cm nosné múry, zateplený rodinný dom, nepodpivničený, krb, alarm, kamerový systém s centrálnym napojením na bezpečnostnú službu, celý dom je centrálne uzamykateľný, kúrenie: ústredné, ohrev vody: zásobník, na prízemí je vo vstupnej chodbe, kuchynskej časti, jedálenskej a obývačkovej časti podlaha MRAMOR - podlahové kúrenie, druhé podlažie: radiátory, zastavaná plocha tohto rodinného domu: 270 m2, obytná plocha: 480 m2, terasa na druhom podlaží: 60 m2, prízemie od druhého podlažia je riešené veľmi vkusne otvorenou galériou, vstupné dvere - plastové, plastové okná so sieťkami proti hmyzu + elektrické rolety na oknách. Výhodou tohto rodinného domu je, že je celý presvetlený, z každej miestnosti na prízemí je možnosť výstupu do záhrady, na poschodí je možnosť zriadenia dvojgeneračného rodinného domu pre dve rodiny.

- prízemie : vstupná chodba, otvorená priestranná kuchynská časť prepojená s jedálenskou časťou a obývačkou, kuchynská linka do tvaru L, z kuchynskej časti je možnosť výstupu na terasu do záhrady, v obývačke sa nachádza krb, z obývačky aj presvetlenie galériou, veľká priestranná izba/spálňa s hydromasážnou vaňou vsadenou v zemi, zo spálni je taktiež možnosť výstupu do záhrady, samostatné WC, komora, podlahy mramor a plávajúca podlaha.
Výstup na 1. poschodie (2.NP) je cez drevené schodisko - masív.
- 1. poschodie : veľká priestranná terasa 60 m2 s krásnym výhľadom, celá chodba je presvetlená strešnými oknami a galériou z prízemia, 3 veľké priestranné izby so samostatnými vstupmi, z toho jedna s balkónom, veľká priestranná kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, samostatné WC.
Cena: 550.000 € aj na úver

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava IV