Predaj, rodinný dom Ťahanovce, Košice I, Ťahanovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dva samostatné rodinné domy stojace na rovinatom pozemku o výmere 324 m2 v mestskej časti Ťahanovce obec. Celková zastavaná plocha je 151 m2 a úžitková plocha je 302 m2.
Materiálovo sú obe stavby postavené z pórobetónových tvárnic, zateplené, okná sú plastové. Nehnuteľnosť je vhodná na podnikateľské účely, kancelárske priestory spojené s bývaním alebo dvojgeneračné bývanie.
Prvý dom pozostáva zo štyroch samostatných nepriechodných spálni, každá z nich má východ na balkón, z kúpelne s dvoma umývadlami, vaňou a sprchovým boxom, dvoch samostatných WC a haly spojenej s kuchyňou a veľkým jedálenským stolom. Dom má priamo z ulice vstup do dvoj-garáže s umývadlom a samostatným WC, ktorá je vhodná na podnikateľské účely. Vykurovanie je formou radiátorov. Dom potrebuje čiastočnú rekonštrukciu.
Druhý dom pozostáva na prízemí zo zádveria, technickej miestnosti s WC, sauny, posilňovne, komory a garáže na dodávku s dĺžkou 6,8 metra. Na poschodí domu sa nachádza priestranná obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, dve samostatné nepriechodné spálne, kúpelňa s masážnym boxom a samostatného WC, 2x balkón orientované na západ do dvora.Vykurovanie je formou podlahového vykurovania v kombinácii s radiátormi. Je vo výbornom stave.
Na dvore sa nachádza veľká terasa s vonkajším sedením s dáždnikmi a vonkajším krbom. Domy sa predávajú spolu.
Nachádzajú sa v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra.
ID ponuky: KE-45155

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice-celé mesto