PREDAJ slnečného zariadeného 1-izbového bytu v Dunajskej Strede, 28m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PREDAJ slnečného zariadeného 1-izbového bytu v Dunajskej Strede, 28m2

Realitná kancelária L I V I A N T E ponúka exkluzívne na predaj 1-izbový byt vo veľmi vyhľadávanej lokalite Dunajskej Stredy. Byt sa nachádzaj na ulici Jilemnického, zvýšené prízemie. Bytový dom je zateplený a má 4 podlažia bez výťahu. Rozloha nehnuteľnosti je 27,6 m2. K bytu prislúcha aj podiel na spoločných častiach zariadeniach domu a podiel na pozemku a tiež pivničná kobka o výmere 3m2. Byt je zrekonštruovaný, okrem kúpeľne, ktorú si budúci majiteľ môže urobiť podľa svojich predstáv. Parkovanie pred domom je bezproblémové. Byt je krásne presvetlený, orientovaný na JV a kúpou voľný ihneď.

Dispozičné riešenie:

Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí. Zo vstupnej chodby sa dostanete po ľavej strane do kúpeľne s vaňou a toaletou. Do obývacej izby sa dostanete taktiež z chodby, táto centrálna izba má šikovný výklenok v stene, kde je umiestnená posteľ. Takto je pekne zorganizovaná časť na spanie a denný priestor. Obývacia izba je vybavená sedacou súpravou, stolíkom, veľkou rolldor skriňou, komodou, stolíkom s televízorom a policami. Z obývacej izby sa vchádza aj do kuchyne, kde je krásna moderná kuchynská linka s elektrickou sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou a zmestil sa sem aj jedálenský stôl so 4 stoličkami. V byte sú vymenené plastové okná, exteriérové žalúzie, plávajúca podlaha, nová kuchynská linka, vchodové dvere. Byt bol v 11/2022 vymaľovaný. Byt je orientovaný na JV, oboma izbami do kľudnejšieho vnútrobloku, nie do ulice.
Byt sa predáva zariadený, tak ako vidíte na fotografiách. Je vhodný ako investičná príležitosť, či už na prenájom alebo ako štartovací byt pre pár.
Mesačné náklady predstavujú 115,-EUR (správa bytového domu), 27,- EUR elektrina, plus TV/internet ( optika T-com)

Lokalita:
Dunajská Streda má výborné spojenie s Bratislavou a okolím, nakoľko už dobudovanou rýchlostnou cestou R7 viete byť na začiatku Bratislavy za 30 minút. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite kde je výborná občianska vybavenosť ako mnohé potraviny ( Baranyai, COOP Jednota), materská a základná škola, v blízkosti obchodné centrum OC MAX, lekáreň, ihriská. Z vášho nového bytu budete mať len 10 minút na pešo do centra mesta. Dunajská Streda a okolie poskytuje veľa možností na voľnočasové aktivity na Žitnom ostrove, či už cyklotrasy, termálne kúpalisko alebo spoznávanie prírodných krás.

Cena :

74.990,- EUR vrátane provízie pre RK

RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda
Predaj 74.000,- €
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda

Ponúkame na predaj veľký jedno izbový byt v Dunajskej Strede v časti Nová Ves. Byt sa nachádza na ôsmom poschodí 8-poschodového bytového domu s výťahom. Rekonštrukcia výťahu bola v roku...

1-izbový byt 44 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda 74.000,- € 1-izbový byt 44 m2 Dunajská Streda predaj