PREDAJ slnečný stavebný pozemok Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj slnečný stavebný pozemok s výmerou 1207 m2 vo rezidenčnej štvrti mestkej časti Vajnory. Pozemok rovinatý, má tvar skoseného obdĺžnika. Úzenoplánovacia informácia určuje funkčné využitie pozemku ako zástavbu rodinných domov, bytové domy do 4 nadzemných podlaží. Vedie k nemu nespevnená cesta a všetky siete sa nachádzajú v blízkosti pozemku. Pozemok je umiestnený v zastavanom území obce.

Mestská čať Vajnory sa nachádzaja pod Malými Karpatmi a leží na hranici Národnej prírodnej rezervácie Šúr, ktorá je zaradená do európskej chránenej siete Natura 2000.

V obci je výborná občianska vybavenosť, k dispozícií sú potraviny, reštaurácie, miestny úrad, kultúrny dom, nákupné centrum Vajnoria, multifunkčné a detské ihrisko, futbalové ihrisko, škôlka, jasle, kostol, park.

V pešej dostupnosti sa nachádzajú vyhľadávané Vajnorské jazerá s mimoriadne čistou vodou, v dostupnosti bicyklom tiež areál vodných športov Wakelake, či športová hala Hangair. Vajnory sú súčasťou Malokarpatskej vínnej cesty a centrum Vajnor je od roku 1992 vyhlásené za pamiatkovú zónu.

Prírodné danosti robia z tejto mestskej časti zaujímavé miesto pre milovníkov prírody a aktívneho životného štýlu, pre vyznávačov pokojných prechádzok do prírody, ako aj nadšencov cykloturistiky, vodných športov, pre rybárov či poľovníkov.

Cena pozemku je 187 600,- € vrátane provízie, kompletného právneho servisu, finančného servisu a ostatných náležitostí pri prevode nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

Zodpovedný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky