Predaj, štvorizbový byt Sabinov, Centrum

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľký 4 izbový byt v osobnom vlastníctve v Sabinove na ulici 17. novembra o rozlohe 87 m2 plus lodžia, nachádzajúci sa na 3/3 poschodí s orientáciou východ - západ.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, jedálenskej časti prepojenej s kuchyňou a obývacou izbou, spálne, detskej izby, pracovne, kúpeľne a samostatného WC.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: plastové okná, plávajúce podlahy vo všetkých izbách a jedálenskej časti, v kuchyni, na chodbe, kúpeľni a vo WC keramická dlažba, murované jadro, vstavané skrine, drevené dvere a obložky, nová elektroinštalácia, vymenené stúpačky a rozvody vody.
Bytový dom je kompletne zateplený, vrátane hydroizolácie strechy a rekonštrukcie spoločných priestorov. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti centra, s dostatočným počtom parkovacích miest a kompletnou občianskou vybavenosťou.
Náklady na bývanie sú 210,- €/ mes. pri 4 osobách vrátane energií. K bytu prináležia dve pivnice. Byt je bez tiarch, k dispozícii po dohode. ID ponuky: SB-44619

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Sabinov