Predaj vily v centre Bratislavy. KJ 277

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária A3 REAL INVEST CONSULTING s.r.o. predá vilu- rodinný dom na Šulekovej ulici v Bratislave. Vila je postavená na samostatnom pozemku v zástavbe rodinných domov. Vila má 2 nadzemné ,1 podzemné podlažie a obytné podkrovie. Podlažia sú mezonetovo usporiadané.
PP pozostáva- chodba so schodiskom,2x sklad, dvojgaráž, a kotolňa.
I.NP-závetrie , vstupná hala, samostatné WC, sklad, schodisko ,šatník a obývacia izba.
II.NP-3x izba, kuchyňa, chodba so schodiskom, kúpeľňa s WC, bazén, sauna ,samostatná sprcha a terasa.
Podkrovie-2x spálňa, pracovňa, kúpeľňa s WC, technická miestnosť- práčovňa, chodba so schodiskom, terasa a východ do záhrady.
Zo zadnej časti domu sa dostaneme do upravenej kaskádovitej záhrady s dreveným altánkom a krbom. V záhrade sa nachádza aj studňa s kovaným prekrytím.
Obývacia izba- je priestranná a veľmi svetlá s výhľadom do okolia. V obývačke je umiestnený mramorový krb. Izba je opticky predelená mramorovými stĺpami. Priestor rozdeľuje na jedálenskú, obývaciu so sedačkou a oddychovú pred krbom. Na podlahách je použitá kombinácia mramoru a laminátových veľkoplošných podláh. Na strope je sadrokartónový podhľad so zabudovanou klimatizáciou.
Spálne – sú priestranné veľkoplošné laminátové podlahy
Kuchyňa- má kompletnú kuchynskú linku so zabudovanou umývačkou, chladničkou, mikrovlnkou, sklo -keramickou varnou platňou.
Kúpeľne – je nábytková zostava s vaňou, bidetom, hydro-masážny sprchový box, a WC. Druhá kúpeľňa má sprchový kút, nábytkovú zostavu s umývadlom, WC, a bidet. Kvalitný keramický obklad a dlažba.
Bazén- má rozmery 6x3x1,2m s filtráciou , protiprúdom a ohrevom . Pri bazéne je sauna s dreveným obkladom a sprchový kút. Na oknách je použitá farebná vitráž.
Šatník – vstavané skrine
Kúrenie – 2x kotol na plyn Protherm. Radiátory Korádo.
Okná- hliníkové izolačné dvoj -sklá s bezpečnostnou fóliou.
Dvere- z dreveného masívu. V garáži sú použité lamelové sklápacie automatické.
Celý pozemok je oplotený. Umiestnenie vily v prednej časti pozemku ponúka majiteľom súkromie. Vila má pekný výhľad z terás na mesto. Bola postavená v roku 1993 a následne v roku 2000 daná do súčasného stavu. Vila je v o výbornom udržiavanom stave v prípade kúpy je možné sa ihneď nasťahovať.

Výhody:
- centrum mesta
- veľa obytných miestností
samostatná obývačka a samostatná kuchyňa
- šatníky+ veľa odkladacieho priestoru
- bazén vnútorný+ sauna
- dá sa rozdeliť aj na viac bytov, poprípade sídlo firmy
- súkromná záhrada s altánkom + studňa
- výhľad na hrad
- parkovanie pre viac vozidiel


Video a ďalšie info o nehnuteľnosti v realitnej kancelárii.



Podobné realitné ponuky