Predaj, záhradná chata Nové Mesto nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
430 m²
430 m²
neuvedené
1
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Záhrady
38.000,- €
88,37 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

7858x zobrazená v zozname / 1003x zobrazená detailne / 271x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj montovanú chatku s dvomi pozemkami v osobnom vlastníctve v záhradkárskej oblasti Nemecká v Novom Meste nad Váhom za športovým štadiónom.

DISPOZÍCIA:


Chatka je umiestnená na kopci tejto oblasti s úžitkovou plochou 8m2, disponuje vodou aj elektrinou. Rozloha pozemku na ktorej je chatka umiestnená je 326m2. Rozloha vedľajšieho pozemku je 104m2. V chatke si môžete v chladnom počasí vykurovať v kachliach alebo aj elektrickým radiátorom. Na túto chatku sa pohodlne dostanete autom, kde máte pri nej parkovacie miesto. Tento pozemok v záhradkárskej oblasti je oddelený plotom s prístupom cez bránku. V okolí sa nachádzajú aj chatári ktorí tu majú postavené rodinné domy, ktoré využívajú na trvalé bývanie, čiže sa nemusíte báť o bezpečnosť svojej chatky.
NÁKLADY:
Táto Chatka s pozemkami je v osobnom vlastníctve, ale keď bude mať nový majiteľ záujem sa môže registrovať v záhradkárskom zväze a čerpať z nej ďalšie výhody. Náklady na jej prevádzku sú elektrina cca120,-eur ročne a voda 60,-eur ročne.

NÁZOR MAKLÉRA:


Táto záhrada s chatkou je veľmi ideálna na víkendový oddych, kde si môžete grilovať, keď si postavíte bazén tak sa aj osviežiť. Môžete tu pestovať rôzne druhy zeleniny a ovocia. ID ponuky: NM-64957

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný záhradu v Novom Meste nad Váhom v cene 38.000,- € je o 17.996 € drahší ako je priemerná cena záhrady v Novom Meste nad Váhom. Rozloha záhrady 430 m2 je o 2541 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Novom Meste nad Váhom.

Pozícia realitnej ponuky

38.000,- €
Cena nehnuteľnosti 6.000,- € 41.500,- €
430 m²
Rozloha pozemku 282 m² 730 m²
430 m²
Úžitková plocha 1 m² 430 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku430 m²
Celková rozloha430 m²
Úžitková plocha430 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-64957 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.