Predaj záhradnej chatky Rusovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme chatku nachádzajúcu sa v záhradkárskej lokalite v zastavanej časti obce – medzi rodinnými domami. Chatka má 17m2. Pozemok o rozlohe 260m2 je v nájme od magistrátu BA (aktuálne obdobie 01/2017 – 12/2027). Ročný nájom za pozemok je 205€. Za vodu a elektrickú energiu sa platí podľa aktuálnej spotreby. Voda je pitná – mestská. Chatka je komplente podpivničená. Je oplotená od susedov. Z jednej strany sú koľajnice (len občasná nákladná doprava), z druhej strany ostatné chatky a vodojem – chánené územie. Za plotom sa nachádza latrína. Prístup k chatke nie je možný autom. Treba prejsť približne 50m pešo.
 
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis).
V prípade zájmu ma kontaktujte.
 
 
 Marek Lukáč 0918 472 115

Podobné realitné ponuky - Chata, Bratislava - Rusovce

BA/JAROVECKÉ RAMENO - Užívajte si pokoj ostrova a výhody mesta
Predaj 285.000,- €
BA/JAROVECKÉ RAMENO - Užívajte si pokoj ostrova a výhody mesta

Exkluzívne ponúkame na predaj zariadený 2 podlažný hausbót v Jaroveckom ramene. Tento kúsok raja sa nachádza v rámci mestskej časti Bratislava - Jarovce v tesnej blízkosti Petržalskej hrádze. Je kompletne...

Chata 121.6 m2 Bratislava - Rusovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BA/JAROVECKÉ RAMENO - Užívajte si pokoj ostrova a výhody mesta 285.000,- € Chata 121.6 m2 Bratislava - Rusovce predaj