Predám budovu v NR vhodnú aj na ubytovňu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PONUKA: Ponúkame na predaj 3. poschodovú administratívnu budovu vhodnú na podnikanie, alebo možnosť prestavania na ubytovňu. Možnosť vybavenia úveru.

VÝMERA: Zastavaná plocha objektu o plošnej výmere 757 m2. Podlažná plocha o plošnej miere 3028 m2. Výška budovy je 13,10 m. Obostavaný priestor 9916,7 m3

POSCHODIE: Administratívna budova má pivnice a 3. poschodia.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE BUDOVY:
Budova je priestranná, slnečná, orientovaná na juho - východ. Pozostáva z chodieb, administratívnych priestorov, pivníc, skladov, nákladnej rampy a výťahu, sociálnych zariadení a spŕch na každom poschodí. V suteréne sa nachádza aj funkčný CO kryt.

PARKOVANIE:
Parkovanie je verejné, bezproblémové, hneď pri budove.

POLOHA:
Veľmi dobrá poloha, kde v blízkosti sa nachádzajú všetky sociálne služby a diaľnica na Bratislavu, Banskú Bystricu, Hlohovec - Pieštany – Trnava a neďaleko sa nachádza priemyselný park a Land Rover.

Možnosť okamžitého podnikania. Náklady na prevádzku nie sú vysoké.. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatná ponuka financovania prostredníctvom HÚ. Bližšie informácie rád poskytnem telefonicky.

ID: ML-161

KONTAKT:
Mário MOLNÁR- HEAVEN REAL
940 02 Nové Zámky, Bernolákovo Nám. 21
Slovenská republika
mobil:

Podobné realitné ponuky - Budova, Nitra

MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre
Predaj 249.000,- €
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre

Ponúkame na predaj Komerčný objekt, pozostávajúci s administratívnej budovy, prístrešku, vlastného parkoviska a zeleného pásu za budovou.Administratívna budova má 12 miestností + sociálne zariadenia... a rozlohu 234m2Prístrešok má rozlohu...

Budova 234 m2 Nitra / Cabajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre 249.000,- € Budova 234 m2 Nitra
Cabajská
predaj