PREDANÉ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame vám priestor dvoch bytových jednotiek v zástavbe pôvodných radových domčekov na námestí J. Emanuela v mestečku Vrbové, ktoré sa nachádza 10 km od Piešťan a 92 km od Bratislavy.
Byty sú v pôvodnom stave, situované na prízemí a prvom poschodí tehlového bytového domu.

Každý byt aktuálne dispozične pozostáva zo:
- zádveria
- schodiska
- chodby
- kuchyne
- kúpeľne s vaňou
- 2 obytných miestností
- povalovej časti
- jeden z bytov disponuje terasou, menším dvorom a predzáhradkou

Prepojením dvoch bytových jednotiek vznikne veľkorysý priestor s dvomi nadzemnými podlažiami s úžitkovou plochou 120 m² . Nemenej zaujímavý je oplotený pozemok prislúchajúci k domu o výmere 103 m². Bonusom je aj možnosť zobytnenia povalového priestoru.

Oba byty sú v pôvodnom stave, s vlastným plynovým kúrením (momentálne v bytoch nie je kotol), s vlastným meračom elektriny a sú napojené na mestský vodovod i kanalizáciu. Ideálne pre šikovného záujemcu, ktorý si byty dispozične prepojí a kompletne zrekonštruuje podľa vlastných predstáv. Predmetné nehnuteľnosti sú bez tiarch, kúpou voľné.

Príjemné bývanie v pokojnej lokalite, zveľaďovaniu okolia domčekov, dokonca i brehu priľahlého potoka, sa ich obyvatelia aktívne venujú . Ulica je málo frekventovaná, kúsok od centra mesta, zelený parčík s lavičkami je priamo pred bytovým domom. Mestečko Vrbové má 6300 obyvateľov a disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou.

Podobné realitné ponuky