PREDANÉ-PRIESTRANNÝ 3I BYT, LOMNICKÁ ULICA, PREŠOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Lomnická
76 m²
5
áno
predaj - 3-izbový byt
115.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3809x zobrazená v zozname / 11684x zobrazená detailne / 167x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ: Ponúkame na predaj priestranný 3-izbový byt na Lomnickej ulici v Prešove. Nachádza sa na 5. poschodí bytového domu s krásnym výhľadom na okolie, má rozlohu 76m2 a prislúcha k nemu zasklená lodžia so vstupom zo spálne a pivnica (cca. 1x1,5m). Sídlisko Šváby je čoraz viac vyhľadávanou lokalitou z pohľadu dostupnosti, pretože umožňuje rýchle napojenie sa na obchvat mesta či na D1 smer Košice. Výhodou je pokojné prostredie mimo hlavnej cesty a dostatok parkovacích miest. Byt bude k dispozícii koncom januára 2021.

Pozrite si video bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtube.com/watch?v=U57kUtFzCag&feature=youtu.be&ab_channel=CASSOVIAREALITAS

Dispozícia a rekonštrukcia:


Predsieň spojená s kuchyňou, čo vytvára krásny otvorený priestor, obývačka s výhľadom do dvora, 2x spálňa, samostatné wc s umývatkom a priestranná kúpeľňa. Jedna zo spální má vstup na lodžiu, ktorá je zasklená a podlaha izolovaná. Byt prechádzal postupnou rekonštrukciou od roku 2013 - murované bytové jadro, zmena dispozície s povolením. V časti, kde bola menená dispozícia sú aj nové rozvody elektriny. Výhodou sú zaťahovacie interiérové dvere, vďaka čomu dochádza k úspore priestoru.
Pred bytom sa nachádzajú spoločné priestory, ktoré sú krásne zrekonštruované a majú bezpečnostné vstupné dvere so zvončekom.

Zariadenie:


V byte ostáva vstavaná skriňa so zrkadlom v predsieni, vstavaná skriňa v spálni a kuchynská linka s granitovým drezom. Byt má plastové okná a vo všetkých izbách plávajúce podlahy. V zádverí bytu, vo wc a v kúpeľni je dlažba.

Bytový dom:


Na bytovom dome bola rekonštruovaná strecha a zateplená fasáda, a to bez úverového zaťaženia. Rekonštruované boli aj vstupy do bytového domu, ktoré sú z dvoch strán, takisto aj schránky a každý byt má moderný elektronický vrátnik.

Lokalita a dostupnosť:


- rýchla dostupnosť na diaľnicu D1 smer Košice a obchvatom mesta aj na smer Poprad
- v blízkosti MHD: linky 10, 19, 28, 33, 34, 35, 37, 39, 45
- v okolí bytového domu sa nachádza dostatok parkovacích miest a kompletná občianska vybavenosť
- do 5 min. autom sa dokážete dostať na vlakovú aj autobusovú stanicu

Obchody a služby:


COOP Jednota
Milk Agro

Slovenská sporiteľňa


Pošta Prešov 5 (Švábska)
Lekáreň Schneider, Zdravotné stredisko Šváby - Zdravotnícke zariadenia HCG

Tesco 1,7km


Kaufland a Lidl 1,7km
Obchodné centrá Solivaria a Eperia 1,7km

Nay Electrodom a OBI 1,7km



Reštaurácie a kaviarne:

LaCucaracha Šváby lacucaracha.sk


Rondo facebook.com/restauraciarondopresov/
Plaza Beach Resort 1,3km plazabeach.sk

U GREKA


Reštaurácia a bowling ŠPORT bowlingspot.sk

Vzdelávanie:


ZŠ a MŠ Važecká, autoškola ŠVÁBY, Súkromná spojená škola European English School sukromnaskola.sk

Voľný čas:


Plaza Beach Resort 1,3km plazabeach.sk, Aquapark DELŇA aquaparkpresov.sk, možnosti na prechádzky a turistiku (napr. Zbojnický hrad, Slanské vrchy či obľúbené stredisko Sigord), nový cyklochodník na Sigord, OC Solivaria a OC Eperia 1,7km, Bowling ŠPORT bowlingspot.sk

Cena:


Cena bytu je 115 000€, pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Cena je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom.

Ak vás táto ponuka zaujala a chceli by ste vedieť viac, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle , Ing. Lenka Budaiová, CASSOVIA REALITAS, certifikovaný maklér NARKS.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prešove na ulici Lomnická

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Lomnická v Prešove v cene 115.000,- € je o 35.225 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907190.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Pozícia realitnej ponuky

115.000,- €
Cena nehnuteľnosti 67.000,- € 246.000,- €
76 m²
Celková rozloha 55 m² 191 m²
76 m²
Úžitková plocha 57 m² 98 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie5
Statuspredané
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POLB-367 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.