PREDANÝ - Pekný 2, 5 izbový byt, 65 m², Exnárova 17, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Exnárova 17
65 m²
7
7
3
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12809x zobrazená v zozname / 1387x zobrazená detailne / 330x zobrazená detailne tento mesiac

Bývanie na Sekčove s množstvom zelene, ihrísk a dobrým parkovaním. Utópia? Nie. Realita v prípade tohto 2,5i bytu.

Realitné centrum PROFI REALITY SABOL vám EXKLUZÍVNE ponúka na PREDAJ PEKNÝ, ČISTÝ, 2,5 izbový byt na ulici Exnárova 17 v Prešove.

Popis bytu:


Zaujímavo zrekonštruovaný byt s jedinečnými stavebnými prvkami originálnej ručnej práce.
Jeho obytná plocha 65 m² (údaj na LV + pivnica 2 m²) poskytne dostatok priestoru pre každého člena rodiny. V rámci rekonštrukcie máte už hotové kvalitné stierky, plávajúce podlahy, plastové okná, vstupné či interiérové dvere a vstavanú skriňu s vešiakovou časťou na chodbe. Nachádza sa na 7/7 poschodí bez susedov nad Vami a len 1 susedom na chodbe.
Ide o veľmi príjemný byt s pekným výhľadom na zeleň a kvalitným parkovaním. Byt pozostáva z 3 obytných miestností (Obývačka + 2 izby) a samostatnej kuchyne - viď pôdorys.
Jadro je síce pôvodné, umakartové, no jeho TOP stavom budete na obhliadke určite prekvapení. V byte je zavedený optický internet

Lokalita:


Byt sa nachádza v plne občiansky vybavenej časti sídliska Sekčov s novými parkoviskami, v tichom prostredí v blízkosti zelene (lúky), chodníkov, ihrísk a športovísk. Vo veľmi komfortnej vzdialenosti bytového domu sa nachádzajú potraviny BILLA, OC MAX a v blízkom okolí nájdete všetky služby ako lekári, MŠ, ZŠ, MHD a prevádzky služieb a obchodu rôzneho zamerania, či reštauračné zariadenia. Okolie bytového domu je plné zelene s dostatočným počtom parkovacích miest. Akýkoľvek vlastník, či nájomca získa bývaním v tejto nehnuteľnosti perfektnú a rýchlu dostupnosť škôl, pracoviska, či zábavy.

Byt je pre Vás vhodný ak:



- chcete bývať v lokalite s kvalitným prostredím, občianskou vybavenosťou a blízkou MHD
- ste rodinka s dieťaťom a vyhovuje Vám komfort tesnej blízkosti základnej, či materskej školy, ihrísk, športovísk a relaxu, či lekárov
- Hľadáte štartovacie bývanie s priesotorm na samostanú pracovňu či fitness room.
- ste investor s cieľom okamžite na investícií zarábať (bezproblémový potenciál okamžitého prenájmu)

Nehnuteľnosť je v OV (osobnom vlastníctve) s možnosťou financovania hypotékou, ktorú pre Vás vybavíme priamo u nás. Bytový dom má energetický certifikát B. Skutočné náklady na bývanie predstavujú cca 210€ + energie / aktuálne na 3 osoby. Internet - OPTIKA 1000/20 Mb/s. Správca – Bytové družstvo.
Byt je k dispozícii po úhrade kúpnej ceny v individuálne dohodnutom termíne. Obhliadky možné po predchádzajúcej dohode kedykoľvek.

Výhody ponuky:


- silný investičný potenciál
- vysoká likvidita
- OV - osobné vlastníctvo = možnosť kúpy na hypotéku
- kvalitná infraštruktúra a vybavenosť

Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na reality ...

ID: SV113BEx

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prešove na ulici Exnárova 17

Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-SV...

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Internetoptika
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV113BEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.