Prenajmeme 1 izb byt s parkovaním - projekt ZWIRN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Košická
36.8 m²
3
1
áno
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
850,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

26334x zobrazená v zozname / 747x zobrazená detailne / 375x zobrazená detailne tento mesiac

ponúkame na prenájom 1 izbový byt na Košickej ulici v projekte ZWIRN v Bratislave - mestská časť Ružinov. Rozloha 36,80 m2 + 4,98 m2 balkón, 3. poschodie, novostavba,vrátane pivničnej kobky o výmere cca 2 m2 a podzemného parkovacieho státia.

Dispozícia : vstupná chodba , kúpeľňa so sprchovým kútom,práčkou a wc,kuchynská časť prepojená s priestrannou obývacou časťou so vstupom na balkón. Byt sa ponúka čiastočne zariadený ( bez postele, nový nájomca si zadováži a dozariaduje samostatné podľa svojich predstáv)
Bytový dom ponúka nadštandardné interiérové materiály ,miesta na uskladnenie bicyklov, nadštandardné spoločné priestory a fasáda.Zelené strechy zlepšujúce klímu.

Voľný ihneď k nasťahovaniu. BEZ DOMÁCEHO MILÁČIKA A DETÍ. Vhodný pre 1 max 2 osoby pár


Lokalita :


Dulovo námestie je TOP lokalita blízko centra. Historická PRADIAREŇ 1900 má svoje čaro s reštauráciami a obchodnými priestormi. Nákupné centrum a Autobusovú stanicu NIVY, Nákupné centráEUROVEA a CENTRAL, trhovisko MILETIČOVA, školy, škôlky, historické CENTRUM mesta, nábrežie Dunaja, kúpalisko DELFÍN. Výborná dopravná dostupnosť na obchvaty mesta a spoje MHD.

Cena prenájmu : 850 ,- Eur vrátane energií, pivničnej kobky a parkovacieho státia v podzemnej garaži.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Košická

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Košická v Bratislave - Ružinov v cene 850,- €/mes. je o 237 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 22 jednoizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-16...

Pozícia realitnej ponuky

850,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 520,- €/mes. 850,- €/mes.
41 m²
Celková rozloha 33 m² 60 m²
36.8 m²
Úžitková plocha 33 m² 60 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha41 m²
Úžitková plocha36.8 m²
Poschodie3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1697 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.