PRENÁJOM RUŽINOV! 1- IZBOVÝ BYT - NOVOSTAVBA , ul.Galvaniho

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Galvaniho
35 m²
6
5
1
áno
úplne prerobený
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

135478x zobrazená v zozname / 2968x zobrazená detailne / 353x zobrazená detailne tento mesiac

LT-EU GROUP ponúka na prenájom nový svetlý kompletne zariadený 1-izbový byt s balkónom s parkovacím stojiskom v Galvaniho dvory II v Ružinove.Byt s výhľadom na okolie a Karpáty sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Ružinov, v obľúbenom komplexe Galvaniho dvory. V bezprostrednej blízkosti je LIDL, IKEA a nákupné centrum AVION. Priamo pri dome je zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do centra i do ostatných mestských častí. Lokalita ponúka komplexnú infraštruktúru pre aktívny život - zábavu, šport, kultúru a množstvo služieb priamo v susedstve.


VÝMERA :


35M2 +balkón
pivnica

KONŠTRUKCIA :


Byt s orientáciou na východ, 5/6 posch., pozostáva z priestrannej účelne a vkusne zariadenej kuchyne a obývačky s východom na balkón, oddeleného spálňového kúta, kúpeľne s priestranným sprchovacím kútom a závesným WC a vstupnej chodby so vstavanou skriňou. Výmera bytu je 35m² (vrátane balkona 4,7m²). Vstupné dvere bytu sú bezpečnostné. Veľkoplošné okná so zníženým parapetom. Vykurovanie je ústredné s termostaticky regulovateľnými radiátormi, s dodávkou tepla z domovej plynovej kotolne. Parkovacie stojisko sa nachádza priamo pod oknami bytu.
VYBAVENIE
Byt a jeho vybavenie je úplne nové. Je vybavený klimatizáciou, kuchynskou linkou a riadmi a energeticky úspornými spotrebičmi (indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, minirúra, mikrovlnka, TV, práčka, žehlička, vysávač, toaster, varná kanvica) a moderným zariadením (manželská posteľ, 3-miestna sedacia súpravau, priestranný 2-dverový roldor, obývačková stena, jedálenský stôl so stoličkami). Všetky svietidlá sú LED, spotrebiče sú vyššej triedy energetickej účinnosti. Dom je zateplený a má certifikát energetickej účinnosti triedy B, teda prevádzka bytu je energeticky úsporná s nízkymi finančnými nákladmi.

K bytu patrí jedno vonkajšie parkovacie stojisko, ktoré je už zahrnuté v cene nájomného za byt.

CENA: 650EUR vrátane energii


depozit
RK



www.lt-eugroup.sk E-mail: Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Galvaniho

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 22 jednoizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR--6...

Pozícia realitnej ponuky

650,- €
Cena nehnuteľnosti 390,- € 850,- €
35 m²
Celková rozloha 31 m² 55 m²

Kontaktujte

PhDr. Lenka Čech

hovorím po slovensky Hablo español mluvim česky I speak english
+421903.. zobraziť +421903252202

LT - EU Group s. r. o.

LT - EU Group s. r. o.

Dulovo námestie 5/A, Bratislava 821 08

0903.. zobraziť 0903252202 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--62 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.