PRENÁJOM, 1-izb. byt, Karloveská ulica, Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom útulný 1 izbový byt na Karloveskej ulici v Bratislave, mestská časť Karlová Ves.
Byt sa nachádza na 8. poschodí v 8 poschodovom zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu predstavuje 34 m2 , lodžia má výmeru 5 m2. Byt je orientovaný do dvora s výhľadom na mestskú zeleň.
Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchyňou, ktorá je priechodná, samostatná kúpeľňa a toaleta, lodžia. Byt sa prenajíma kompletne zariadený so všetkým potrebným vybavením.
Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou, so všetkými spotrebnými spotrebičmi – sporák, chladnička, mikrovlna rúra, varná kanvica, práčka, kuchynský stôl so stoličkami.
Obývacia izba je vybavená – manželská posteľ, TV prijímač (satelit, internet), komody, pracovný stôl so stoličkou. Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa s dostatočným úložným priestorom a botníková skrinka. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom s masážnou hlavicou.
Z obývacej izby a kuchyne je výstup na zasklenú lodžiu, ktorá ponúka pekný výhľad.

V okolí bytu je prístupná kompletná občianska vybavenosť – obchody, reštaurácie, pošta, banka, potraviny, škola škôlka, MHD ( 300 m zástavka električky, autobus).
Byt je k dispozícií od 1. 10. 2016.

Mesačný nájom predstavuje 430 € vrátane energií .
V prípade záujmu Nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Ing. Dana Idesová, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2015 Grahams, s.r.o


Podobné realitné ponuky