Prenájom 1-izb.bytu Malacky_Záhorácka ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 1.izbový byt (garsónku) v dobrej lokalite – v centre Malaciek, na ulici Záhoráckej 15a. Byt sa nachádza na 3.poschodí z piatich v staršej novostavbe s výťahom. V byte je povolené mať menšie zviera. Cena nájmu je 360.-eur, plus cena energií 130.-eur. Cena vrátane energií a internetu 490.-eur (max.dve osoby). Voľný od 15.2.2024.
Opis bytu:
Byt o celkovej výmere 26,7 m2 a výmere balkóna 1,0 m2 pozostáva z jednej miestnosti - otvorenej izby s kuchyňou, kúpeľne so sprchovacím kútom spojenej s wc a menšej vstupnej chodby. Z izby je prístupný menší slnečný balkón orientovaný do vnútrobloku. Pred vstupom do bytu sa nachádza veľká spoločná chodba (odkladanie bicyklov). Byt sa ponúka zariadený s tým, že podľa potreby budúceho nájomcu majiteľ byt do-zariadi lôžkom (prípadne dvojlôžkom alebo rozkladacím gaučom) a stolom so stoličkami. Byt je vhodný na bývanie pre jednu osobu, prípadne dve osoby.
Výhodou je aj možnosť mať v byte menšie zviera. Cena prenájmu vrátane energií je 490eur.
Dobrá dostupnosť, blízkosť kompletnej občianskej vybavenosti a taktiež blízkosť zelene zaručuje pokojné bývanie. Parkovanie pred bytovým domom.
Lokalita:
Kompletná občianska vybavenosť zároveň dobrá dostupnosť do centra mesta.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Malacky