Prenájom: 2 izbový byt v novostavbe v meste Turzovka(181-B)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Turzovka
Ulica.: Turzovka
57.82 m²
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
560,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

11226x zobrazená v zozname / 389x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte moderné a pohodlné bývanie v Turzovke? Ponúkame na prenájom krásny 2 izbový byt v novostavbe, ktorý je ideálny pre jednotlivca, páry, alebo malú rodinu. Byt se nachádza v novo vybudovanom rezidenčnom komplexe, ktorý zaručuje vysoký štandard bývania a výbornú lokalitu. Byt s balkónom má podlahovú plochu 57,82 m2 a nachádza sa na 1. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Prenajíma sa čiastočne zariadený. Prislúcha k nemu aj pivnica na rovnakom poschodí ako je byt. Vykurovanie je centrálne s možnosťou individuálnej regulácie.Moderná kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom. Výhodou je kľudná a bezpečná lokalita priamo v centre mesta. Užite si pohodlie a kľud nového domova v atraktívnej časti Turzovky.

CENA: 560,-Eur/mesiac vrátane energií (+2 mesačná kaucia, + provízia RK)

Pre viac informácii prípadne dohodnutie termínu obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel čísle , alebo emailom na adrese:

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

560,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 450,- €/mes. 650,- €/mes.
57.82 m²
Úžitková plocha 46.2 m² 57.82 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha57.82 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-181-B ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny