Prenájom: Priestranný 1 izbový byt v meste Čadca(175-P)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
46.2 m²
áno
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
450,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

7935x zobrazená v zozname / 392x zobrazená detailne / 392x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom 1 izbový byt, ktorý sa nachádza na 3. poschodí v novopostavenej 3 podlažnej budove v centre mesta Čadca. Byt svojou výmerou 46,20 m2 zodpovedá 2 izbovému bytu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne spojenej s toaletou a kuchyne spojenej s obývacou izbou a výstupom na terasu. Súčasťou vybavenia kuchyne je moderná kuchynská linka s elektrickým sporákom a digestorom. Kúrenie je podlahové plynové. K bytu prislúchajú samostatné merače vody a elektriky. Budova disponuje vysokým štandartom, jej súčasťou je výťah a jedinečná  dostupná občianska vybavenosť.

CENA: 450,-EUR/mesiac+ 2 mesačná kaucia (cena vrátane energii, TV, internet)

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na mob.čísle:, alebo

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Čadci

Inzerovaný 2 izbový byt v Čadci v cene 450,- €/mes. je o 39 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Čadci. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Čadci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Čadci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915817.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Pozícia realitnej ponuky

450,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 450,- €/mes. 650,- €/mes.
46.2 m²
Úžitková plocha 46.2 m² 57.82 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha46.2 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-175-P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.