Prenájom 2-izbový byt v Spišskej Novej Vsi.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PR010N
Reality Smolko - realitná kancelária Vám ponúka na prenájom zariadený 2-izbový byt na Brezovej ulici, mestská časť Tarča v Spišskej Novej Vsi.
Byt je čiastočne zrekonštruovaný a nachádza sa na 1. poschodí 4. poschodového zatepleného bytového domu bez výťahu.
Celková výmera bytu: 55,8 m²

Popis bytu:
Spálňa je orientovaná na južnú stranu, obývacia izba a kuchyňa na severnú stranu s výhľadom do parku. V byte boli vymenené plastové okná. V chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a vo WC je keramická dlažba, v obývačke plávajúca podlaha, v spálni je pôvodná parketová podlaha s kobercom. V kuchyni je kuchynská linka, plynový sporák, digestor, chladnička s mrazničkou.
V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo so zrkadlom, skrinka s odkladacím priestorom. V blízkosti bytového domu je plná občianska vybavenosť, zastávka MHD, reštaurácie, zdravotnícke zariadenie, lekáreň, obchody, základná škola a škôlka, Centrum mesta len 15 minút pešo.

Nájom bude možný od 1. februára 2024.
Obhliadky bytu budú možné po 1. januári 2024 a 3D vizualizácia bude zrealizovaná po 1. januári 2024.

3D obhliadka: my.matterport.com/show/?m=eaLiVDDBQNb

Cena prenájmu: 460 €/mesiac vrátane energií + 460 € depozit + 460 € rezervačný poplatok ( za sprostredkovanie prenájmu a vypracovanie nájomnej zmluvy )

Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať.

Predávate? Kupujete? Prenajímate?
Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov.
Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou.
Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov:
- Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste
- 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti)
- Profesionálne Promo-Video obhliadky
- Natáčanie nehnuteľnosti dronom
- Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti
- Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch
- Bannery
- Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Spišská Nová Ves