PRENÁJOM 2 izbový kompletne zariadený byt pri rybníkoch, Rohožník

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame do prenájmu dvojizbový byt o výmere 39 m2 na ulici Školské námestie v Rohožníku. Byt sa nachádza v nízko podlažnom bytovom dome na vrchonom poschodí. Byt je po kompletnej rekonštrukcii dokončenej v mesiaci február, pričom všetko v byte a to: rozvody, podlahy, stierky, sadrokartónový strop, kuchynská linka, nábytok, kúpeľňa, vchodové dvere JE NOVÉ. Kuchyňa je moderne zariadená s novými elektrospotrebičmi: elektrická rúra, sklo varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo, práčka a WC. Samostatná spálňa zariadená novou posteľou a nábytkom. Byt je zariadený v zmysle foto-dokumentácie vrátane vybavenia kuchyne, postelnej bielizne a iného. K bytu prislúcha pivnica s denným svetlom. Bytový dom sa nachádza v blízkosti lesov a Rohožníckych rybníkov Rašelina. Pri vstupe do bytového domu sú dve parkoviská s bezproblémovým parkovaním.
Obec Rohožník ponúka základnú občiansku vybavenosť ako: lekáreň, potraviny, reštaurácie, materská a základná škola, obvodný lekár a zubár. Vzdialenosť od okresného mesta Malacky 12 km.

Majiteľ uprednostňuje nefajčiarov a záujemcov bez domácich zvierat. Platba 490 eur ako nájom za bežný mesiac, 490 eur kaucia.

Podobné realitné ponuky

Ponúkame na prenájom 2.izbový byt v Malackách CITY RESIDENCE
Prenájom Cena v RK
Ponúkame na prenájom 2.izbový byt v Malackách CITY RESIDENCE

Ponúkame na prenájom 2.izbový byt v Malackách v CITY RESIDENCE. Byt je veľmi vkusne kompletne zariadený a je úplne nový. Plocha bytu 55,26 m2 vrátane loggie ktorá je...

2-izbový byt 55.26 m2 Malacky / Javorová
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame na prenájom 2.izbový byt v Malackách CITY RESIDENCE Cena v RK 2-izbový byt 55.26 m2 Malacky
Javorová
prenájom