Prenájom 3 izb. mezonet. byt v trojdome, Bratislava - Vrakuňa, Hradská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dvojposchodový trojizbový byt v novostavbe. Byt je v trojdome, kde každý byt má svoj osobitný vchod, teda radová zástavba.

Novostavba 2020, navyše všetky spotrebiče aj nábytok sú úplne nové, nepoužité. V cene je aj parkovacie státie a klimatizácia.

Byt je vhodný aj počas koronakrízy, keďže tam nie sú žiadne spoločné priestory, žiadne chodby, žiadne spoločné vypínače, žiadne výťahy, žiadne priestory, kde by vám susedia kýchali. Z pohľadu financií to znamená aj žiadne náklady na spoločné priestory ako vykurovanie, osvetľovanie, upratovanie, deratizácia a pod.

Spodné podlažie:
Na spodnom podlaží sa nachádza vchod, malá predsieň, kuchyňa a obývačka. Na hornom podlaží je kúpeľňa s WC a dve izby: 1 spálňa a 1 buď ako pracovňa, alebo detská izba – zariadí sa podľa želania.
V kuchyni je kuchynská doska z masívu, indukčný sporák, chladnička s mrazničkou ZANUSSI, elektrická rúra Electrolux a mikrovlnná rúra Beko. Samozrejme aj nové hrnce, taniere a príbory, rozťahovací jedálenský stôl + 4 stoličky.
V obývačke je rozťahovacia sedačka, stolík, skriňa, komoda a 4K Ultra HD Smart televízor Philips s uhlopriečkou 43 palcov (109 cm).
Pod schodmi doplňujúci odkladací priestor.

Horné podlažie.
Kúpeľňa s WC, sprchovým kútom a pračkou Indesit.
Spálňa s manželskou posteľou a odkladací priestor – skrine a šuflíky.
Druhá miestnosť nie je zariadená a zariadí sa podľa vášho želania, buď ako detskú izbu, pracovňu, alebo ďalšiu spálňu. Sami si určíte.

Podlahové kúrenie, internet/TV UPC.
Každý byt má aj menší pozemok za domom zhruba 3x3 metre.

Dom sa nachádza na Hradskej ulici zhruba 120 metrov od zastávky Majerská v časti s rodinnými domami. Je vo dvore, takže prípadný hluk z ulice tam vôbec nepočuť. Po dostavbe susedných dvoch domov v priebehu 1-2 mesiacov sa dokončí spoločná brána a celý areál s 12 bytmi sa uzavrie.

Provízia pre RK je vo výške mesačného nájmu.

Cena 550 €/mesiac + 90 €/mesiac energie

Maklér: Mgr. Furdíková Miriam

Kontakt :

Email :

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Vrakuňa