PRENÁJOM 4i zariadeného bytu v Devínskej Novej Vsi

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na PRENÁJOM príjemný, kompletne zariadený 4-izbový byt v starej časti Devínskej Novej Vsi na Istrijskej ulici.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v tichej ulici starej časti DNV, hneď oproti cez cestu je zástavba s rodinnými domami. V okolí je dostupná kompletná občianska vybavenosť-Supermarket Kraj, na začiatku DNV môžete využiť na nákupy obchodné centrum Glavica, ktorého súčasťou je Tesco. Hneď vedľa sa nachádza LIDL. V bezprostrednej blízkosti stojí autobusová zastávka MHD, spoj č. 21 má trasu od VW cez nákupné centrum Bory Mall, Patrónku, Hlavnú stanicu až na autobusovú stanicu Mlynské Nivy. Spojom č. 20 sa dostanete z VW, cez Dúbravku, kde sa dá prestúpiť na električku, alebo ďalšie autobusové spoje, do nákupného centra TESCO Lamač. Linka č.29 ide od VW cez Devín, Most SNP až po Malú scénu.V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, detské ihriská, pošta, kostol, reštaurácie, zdravotné stredisko, kultúrne centrum, knižnica, čerpacia stanica Slovnaft... Všade je množstvo zelene. Ticho a pokoj navodzuje pocit bývania na vidieku.
Najväčšou výhodou polohy bytu sú veľké možnosti športového vyžitia. Turisti môžu využiť prechádzku na Devínsku Kobylu a Sandberg odkiaľ je nádherný výhľad na Rakúsku stranu, pri jasnom počasí je možné vidieť aj Alpy. Len kúsok cez cestu od bytového domu sa nachádza povestný cyklo most „Chucka Norrisa“ (Slobody), po ktorom sa dá dostať až na zámok Schlosshoff v Rakúsku. Cyklisti môžu využiť viacero cyklotrás , jedna z nich vedie smerom do Devína, kde sa dá pozrieť hrad Devín a poprechádzať sa pri sútoku riek Dunaj a Morava. Na druhú stranu vedie cyklotrasa do Vysokej pri Morave.

DISPOZÍCIA BYTU:
Byt sa nachádza na 1.poschodí 4-podlažného bytového domu bez výťahu.
Bývanie poskytuje výmeru 76 m2. Vstup je cez bezpečnostné dvere do vstupnej haly s rolldorovým šatníkom a vešiakovou stenou. Z haly sa jednotlivými vstupmi vchádza do prvej spálne, obývačky s presklenou loggiou. Z obývačky sa vstupuje do ďalšej spálne. V hale sa ešte nachádza vstup do kúpeľne a samostatného WC. Malou chodbičkou sa prechádza do kuchyne. Z kuchyne je vstup do poslednej, menšej izby. K bytu prislúcha aj zrekonštruovaná pivnica.

VYBAVENIE:
Všetky izby sú vybavené postelami, skriňami a komodami s postačujúcim úložným priestorom. V obývačke je sedacia súprava, skrinková zostava, TV a pracovný kút so stoličkou. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom , umývadlom, úložnou skrinkou a práčkou. V kuchyni je priestranná kuchynská linka, stôl so stoličkami, plynový sporák s elektrickou rúrou, mikrovlnka, chladnička a rýchlovarná kanvica. V celom byte sú plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, na oknách izieb (spálne) orientovaných na západ sú aj exteriérové žalúzie. K dispozícii je káblová televízia, internet.

CENA:
Cena za prenájom nehnuteľnosti je 520 Eur/mesiac + 280 Eur/mesiac energie
Byt je pripravený k okamžitému nasťahovaniu.

V prípade doplňujúcich otázok a záujmu o obhliadku kontaktujte: Zuzana Marková ,
PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú!

Podobné realitné ponuky