PRENÁJOM! Byt 3+1 (80 m2) s loggiou a záhradou, centrum SNV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Číslo ponuky: 8299 - Ponúkame NA PRENÁJOM VEĽKÝ 3-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU A ZÁHRADOU nachádzajúci sa na ul. HANULOVA V CENTRE mesta Spišská Nová Ves. Byt sa nachádza v TEHLOVOM BYTOVOM DOME so 4 bytovými jednotkami. Dom má suterén a dve nadzemné podlažia. V suteréne sa nachádzajú spoločné priestory (sušiareň, kočíkareň) a pivnice. Bytový dom má napojenie na všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, el. energia, plyn, internet). VÝHODOU JE MOŽNOSŤ VYUŽÍVAŤ VLASTNÝ POZEMOK (ZÁHRADA) vo vlastníctve 1/1 za obytným domom (121 m2) ako aj spoluvlastnícky podiel (2/4) na celom priľahlom pozemku k bytovému domu.

Byt sa nachádza na prízemí. Pozostáva zo vstupnej chodby (7 m2), kuchyne (8 m2) so špajzou (2 m2), veľkej obývacej miestnosti (22 m2), spálne (19 m2), obytne izby (15 m2) s výstupom na loggiu (2 m2), kúpeľne (4 m2) a samostatného WC (1 m2). V suteréne domu je veľká pivnica (16 m2). K bytu prislúcha aj podiel na povale o výmere cca 40 m2 (výmera spoluvlastníckeho podielu). Byt bol KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ v roku 2015 - nové podlahy a dlažby, omietky, vnútorné rozvody vody, kanalizácie, elektroinštalácia, ústredné vykurovanie, okná, dvere, kuchynská linka, kúpeľňa. V byte sú plastové okná so žalúziami, byt má murované jadro, v kúpeľni je rohová vaňa, interiérové dvere so zárubňami, vstupné bezpečnostné dvere. V kuchyni je linka na mieru (4,5 m dĺžka) s kameninovým drezom, digestorom, plynová varná doska, el. rúra. Byt má VLASTNÉ KÚRENIE riešené plynovým kotlom umiestneným v pivnici.

Za bytovým domom je ZÁHRADA (121 m2). Vedľa bytového domu je parkovacie miesto.

Cena nájmu 650 EUR/mesačne vrátane energií a internetu.

Podmienkou je 2-mesačný depozit, platba nájomného za daný mesiac. Uprednostnený bude nefajčiar, bez domácich zvierat. Byt je k dispozícii ihneď.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Spišská Nová Ves

Prenájom, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mes... Prenájom 620,- €/mes.
Prenájom, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mes...

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na dlhodobý prenájom precízne zrekonštruovaný a veľmi vkusne zariadený trojizbový byt s loggiou v OV na sídlisku Východ v Spišskej Novej Vsi, ul. Moravská. DISPOZÍCIA: Byt, 65...

3-izbový byt 65 m2 Spišská Nová Ves
Prenájom 3i byt s parkovaním, 140m2, Letná ul., Spišská Nová Ves Prenájom 800,- €
Prenájom 3i byt s parkovaním, 140m2, Letná ul., Spišská Nová Ves

Exkluzívne ponúkame na prenájom 3 izbový veľkometrážny byt s vlastným parkovaním, Letná ulica, Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť sa nachádza v meštianskom dome priamo v historickom centre mesta a pozostáva z...

3-izbový byt 140 m2 Spišská Nová Ves / Letná
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mes... 620,- €/mes. 3-izbový byt 65 m2 Spišská Nová Ves prenájom
Prenájom 3i byt s parkovaním, 140m2, Letná ul., Spišská Nová Ves 800,- € 3-izbový byt 140 m2 Spišská Nová Ves
Letná
prenájom