Prenájom bývanie Podhájska

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nové štúdiá len 300 m od kúpaliska!
Novo postavený Apartmánový dom Magnés Podhájska Vám ponúka komfortné ubytovanie v dvoch bezbariérových štúdiách na prízemí. Ubytovanie sa nachádza v tichom prostredí obce Podhájska, len 5 minút chôdze od kúpaliska, 14km od mesta Šurany a 27km od okresného mesta Nové Zámky.

Radi Vás privítame celoročne, každé štúdio má rozlohu 25m2 a kapacitu maximálne pre 4 osoby. Je preto vhodnou voľbou pre rodinky alebo páry, prípadne pracovné skupiny. Moderný priestor ponúka manželskú posteľ, pohovku s možnosťou rozloženia pre ďalšie dve osoby, televízor a jedálenské posedenie. Plne zariadený kuchynský kút poskytuje možnosť komfortného varenia. Využijete elektrický varič, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu a chladničku s mrazničkou. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, toaletou, sušičom na vlasy a stojanom na sušenie prádla.

Samozrejmosťou je bezplatné WiFi pripojenie na internet. K dokonalému komfortu prispieva aj klimatizácia a sieťky proti komárom na oknách. Na vyžiadanie Vám radi pripravíme detskú postieľku. Istotne Vás poteší veľká terasa, na ktorú vyjdete priamo zo štúdia.

Nespornou výhodou Apartmánov Magnés Podhájska je ich poloha. Z apartmánov sa pohodlne dostanete na kúpalisko, kde si môžete celý deň užívať plno zábavy. Večer sa bez problémov vrátite do svojho súkromného bytu a doprajete si sladký spánok. Odporúčame Vám preskúmať i širšie okolie. Vyberte sa napríklad po náučnom chodníku Cyklopotulky medzi Žitavou a Hronom, navštívte Dom ľudového bývania Veľké Lovce, Kaštieľ Bardoňovo alebo Archeopark Nitriansky Hrádok.
Obhliadky a bližšie informácie, Martin Špacír

Podobné realitné ponuky