PRENÁJOM Dvojizbový byt 45 m2, Partizánska, Myjava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte útulný a moderný byt v srdci Myjavy? Ponúkam na prenájom kompletne zariadený 45 m2 byt s nádherným výhľadom na centrum mesta. Byt prešiel nedávno rekonštrukciou, vrátane murovaného jadra, a nachádza sa v bytovom dome s novým výťahom. Výborná občianska vybavenosť a prísne nefajčiarske prostredie bez domácich zvierat zaručujú pohodlné bývanie. Pokračujte v čítaní a dozviete sa viac o tejto zaujímavej ponuke.

Prečo si vybrať tento byt?
Tento byt je ideálnou voľbou pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú pohodlné a bezproblémové bývanie. Po rekonštrukcii, ktorá zahŕňala kompletnú obnovu interiéru a inštaláciu murovaného jadra, byt získal moderný a prívetivý vzhľad. Zariadenie bytu je navrhnuté tak, aby maximálne využívalo dostupný priestor a zároveň poskytovalo všetko potrebné pre váš komfort.

Výhľad a lokalita
Jednou z hlavných predností tohto bytu je jeho poloha. Nachádza sa priamo v centre Myjavy, čo znamená, že máte všetko potrebné na dosah ruky. Či už ide o obchody, kaviarne, reštaurácie alebo kultúrne zariadenia, všetko je len pár krokov od domu. Navyše, z okien bytu sa vám naskytá úchvatný výhľad na mesto, ktorý vám nikdy neomrzí.

Rekonštrukcia a vybavenie
V rámci rekonštrukcie bytu bola kladená veľká dôraz na kvalitu a funkčnosť. Murované jadro spolu s kvalitným zariadením a modernými spotrebičmi zaručuje, že váš nový domov bude nielen krásny, ale aj praktický. Byt je pripravený na okamžité bývanie bez potreby ďalších investícií.

Bytový dom a občianska vybavenosť
Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, prešiel tiež rekonštrukciou a je vybavený novým výťahom, čo zvyšuje komfort obyvateľov. Vďaka svojej polohe v centre mesta je občianska vybavenosť na vynikajúcej úrovni. Či už potrebujete navštíviť lekára, zájsť na nákupy, alebo si len užiť večer v reštaurácii, všetko máte na dosah.

Podmienky prenájmu
Prenájom tohto bytu je možný za jasne stanovených podmienok, ktoré zahŕňajú zákaz fajčenia v byte a zákaz chovu domácich zvierat. Tieto pravidlá sú zavedené s cieľom zabezpečiť, aby byt zostal v čo najlepšom stave pre všetkých jeho obyvateľov.
Na začiatku zmluvného vzťahu sa skladá:
- dvojmesačná vratná kaucia vo výške 960 € (2x480 €)
- poplatok RK 480 €
- nájom za prvý mesiac užívania 480 €

Ak vás táto ponuka zaujala a chcete sa dozvedieť viac, alebo ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa prenájmu, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom kontaktov na mojej webovej stránke. Teším sa na vašu spätnú väzbu a verím, že tento byt bude vaším novým domovom.

Podobné realitné ponuky