PRENÁJOM, garsónky s krásnym výhľadom, Saratovská, BA IV.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária THE HOME ponúka na prenájom slnečnú, zariadenú garsónku v centrálnej časti Dúbravky. Byt sa nachádza na 11.poschodí bytového domu na Saratovskej ulici.

BYT
- celková podlahová plocha nehnuteľnosti je 30 m2

DISPOZÍCIA BYTU
Pri vstupe do bytu sa ocitnete v chodbe, kde je zároveň umiestnená menšia kuchynská linka so spotrebičmi (elektrická dvojplatnička, mikrovlnná rúra, chladnička s mraziacim boxom) a tiež úložný priestor.
Z chodby je vstup do priestrannej izby zariadenej rozťahovacím gaučom, úložnými skrinkami, jedálenským stolom so stoličkami. Kúpeľňa disponuje vaňou a novou práčkou a je po rekonštrukcii.

VÝHODY
- obľúbená časť Dúbravky
- slnečná orientácia (Z)
- 11.poschodie s výťahom - nerušený výhľad
- tiché prostredie
- vynikajúca občianska vybavenosť v pešej dostupnosti (OC Saratov - Billa, lekáreň, drogéria, pošta, bankomaty, tržnica)
- kompletne zariadený byt (nábytok, elektrospotrebiče)
- výborné napojenie na MHD (električky, autobusy) a na obchvat
- pešia dostupnosť do lesa (Dúbravská hlavica,...)
- voľný ihneď

LOKALITA
Bytový dom na Saratovskej ulici sa nachádza v tichej časti Dúbravky s plnohodnotnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti je OC Saratov (Billa, Starý otec, DM drogéria, lekáreň, bankomaty, pošta), detské ihriská, Park Pekníkova, zastávka MHD (električky, autobusy). Dúbravka má tiež skvelé umiestnenie pre výlety do prírody - Dúbravská hlavica a Villa Rustica. Veľkou výhodu polohy bytového domu je jeho strategické umiestnenie s rýchlym napojením na diaľnicu D2, resp. na obchvat smerom do centra mesta.

Ideálna kombinácia pekného zeleného prostredia, priameho napojenia na mestský obchvat a výbornej občianskej vybavenosti v blízkom okolí (základná škola, ihriská, moderný detský kútik, výbeh pre psy, zastávka MHD) robí z tejto štvrte atraktívnu lokalitu aj pre náročných.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na radi pre Vás zorganizujeme obhliadku.

CENA
370€ = 260 EUR/mes. + 110 EUR energie /1osoba

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie THE HOME.

Podobné realitné ponuky