REZERVOVANY – Kazanská-Podun.Biskupice, zariadený, balkón+klíma

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ABERTAL REALITY v exkluzívnom zastúpení ponúka k dlhodobému nájmu veľmi príjemný a priestranný 2 izbový (49m2) byt na Kazanskej ulici v mestskej časti Podunajské Biskupice.
Byt je klimatizovaný, má balkón, samostatnú spálňu, a obývačku spojenú s kuchyňou. Kúpelka a toaleta sú taktiež samostatné. Byt teda bude určite spĺňať všetky vaše predpoklady na plnohodnotné a pokojné bývanie.

Byt sa nachádza na 2/6 poschodí v 15 ročnej stavbe, parkovanie za domom je bezproblémové. K bytu prislúcha aj pivnica priamo na chodbe pred bytom.

Po vstupe do bytu ste v chodbe do tvaru „L“, kde hneď po ľavej strane je samostatná kúpelňa (s vaňou a automatickou práčkou ) a samostatná toaleta. Následne po pravej strane chodbou pokračujete za roh do veľkého otvoreného priestoru - vľavo je kuchynská časť, priamo resp. vpravo je obývačka. Z obývačky vojdete do spálne.

Kuchynská linka je plne vybavená vrátane potrebných spotrebičov (chladnička s mrazničkou, plynový šporák, rúra na pečenie, mikrovlnka, digestor). Z obývačky je vstup na balkón. V obývacej časti je pohodlný a veľký gauč, televízor s asi 80 programami operátora UPC a UPC internetom 500. V spálni je manželská posteľ (s úložným priestorom) a priestranný rolldor so zrkadlami.

Byt je voľný ihneď.

CENA :
640 EUR / mesiac (v tom 180 energie, vrátane TV a internetu).
Kaucia vo výške 950 eur.
Provízia 460 EUR.
Na základe požiadavky majiteľa : byt nie je vhodný pre domácich miláčikov a uprednostníme dospelé osoby (1 max. 2) bez dieťaťa, nie zahraničné osoby.

V bezprostrednej blízkosti bytového domu máte zastávku MHD (autobusy 87 a 65), kaviareň, rôzne maloobchodné prevádzky (pečiatky, kľúčová služba, drogéria, oprava počítačov, kebab, vietnamská reštaurácia....). Do 400 metrov od domu je Bila, pošta, lekáreň, banky.
Dobrú dostupnosť tu máte do školy, škôlky .


© Fotografie s textom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o., väčšina dekoratívnych prostriedkov je taktiež majetkom realitnej kancelárie.

Podobné realitné ponuky

2 izbový byt na prenájom v Bratislave - Podunajské Biskupice
Prenájom 550,- €
2 izbový byt na prenájom v Bratislave - Podunajské Biskupice

Ponúkame Vám na prenájom nezariadený 2 izb. byt mestskej časti Podunajské Biskupice.Parkovanie - verejné.Byt pozostáva z obývacej miestnosti, kuchyne, spálne, kúpeľne a wc.K bytu prislúcha aj pivnica...

2-izbový byt 49 m2 Bratislava - Podunajské BiskupiceD / Dudvážska
Prenájom 550,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2 izbový byt na prenájom v Bratislave - Podunajské Biskupice 550,- € 2-izbový byt 49 m2 Bratislava - Podunajské BiskupiceD
Dudvážska
prenájom