PRENÁJOM, pekný priestranný 3-i. byt vo Vrakuni, BA II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť Lexxus, a.s. ponúka na PRENÁJOM krásny priestranný 3-izbový byt v novostavbe s parkovacím státím na ul. Arménska, Vrakuňa, BA II.

Rozloha: 78 m2 + 6 m2 balkóny

Charakteristika: Priestranný 3-izbový byt sa nachádza na zvýšenom prízemí a je orientovaný do tichého dvora. Prenajíma sa kompletne zariadený.
Byt je vykurovaný vlastným plynovým kotlom. Obývacia izba je kompletne zariadená: sedacia súprava, konferenčný stolík, jedálenský stôl. Kuchyňa je zariadená spotrebičmi: chladnička, mraznička, elektrická rúra, plynový sporák, varná doska, umývačka riadu.
V celom byte sú plastové okná s vonkajšími roletami, laminátové podlahy, v kúpeľni a v kuchyni je dlažba.
Novostavba bytového domu sa nachádza v uzavretom areáli, takže do areálu sa dostanú len vlastníci bytov. K dispozícií možnosť parkovania pre 2-3 autá.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na balkón, spálňa, detská izba s výstupom na balkón, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta.

Lokalita: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite plnej zelene, s kompletným občianskym vybavením. V blízkosti škola, škôlka, detské ihriská, OC Tesco, Lidl, a tiež zastávka MHD.

CENA PRENÁJMU: 630 EUR/ MESAČNE + ENERGIE 120 EUR/ MESAČNE

TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky

Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
Prenájom 650,- €/mes.
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou...

3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiližská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa 650,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiližská
prenájom