Prenájom, Petržalka, 1 izbový byt, Jankolova ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Jankolova
38 m²
13
13
1
po rekonštrukcii
prenájom - 1-izbový byt
450,- €
Ponúknite vlastnú cenu

604417x zobrazená v zozname / 38343x zobrazená detailne / 589x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom jednoizbový byt o rozlohe 38 m2 orientovaný na juhovýchod vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky na Jankolovej ulici. Byt sa nachádza na 13p/13p , pozostáva z predsiene, kuchyne, obývacej izby, kúpeľne a WC. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, v izbe sa nachádzajú dve válendy, nočný stolík, dve komody so zásuvkami, jedna skrinka, PC stolík, rozkladacia sedačka a konferenčný stolík. V predsieni je skriňa, vešiak s botníkom. WC a kúpeľňa sú samostatné, k dispozícii je aj práčka, chladnička a mikrovlnka. Panelák je zateplený. Byt sa nachádza v peknej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra a na diaľničný obchvat, v blízkosti sa nachádza dostihová dráha a hrádza.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Jankolova

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Jankolova v Bratislave - Petržalka v cene 450,- € je o 158 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 jednoizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

450,- €
Cena nehnuteľnosti 450,- € 650,- €
38 m²
Celková rozloha 23 m² 60 m²
38 m²
Úžitková plocha 29 m² 45 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha38 m²
Úžitková plocha38 m²
Poschodie13
Počet poschodí13
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-514959 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.