Prenájom, Petržalka, 1 izbový byt, Vyšehradská ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Vyšehradská
35 m²
6
1
po rekonštrukcii
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
480,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1235620x zobrazená v zozname / 32183x zobrazená detailne / 416x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kompletne zariadený 1 izbový byt s balkónom v novostavbe na Vyšehradskej ulici. Byt je umiestnený na 6.poschodí o rozlohe 35 m2. Byt je vymaľovaný a vybavený kuchynskou linkou, chladničkou s mrazničkou, práčkou, vysávačom, TV, rádiom, obývačkovou stenou, pohovkou, vstavanou skriňou atď.. Kúpelňa je spojená s toaletou a je vybavená vaňou doplnená kúpeľňovým nábytkom. Neďaleko bytovky sa nachádza MHD, kompletná občianska vybavenosť - Lidl, Tesco,lekár,lekáreň,škola,fitness,jazero a cyklistická dráha. Vzdialenosť do centra mesta cca 15 min. K dispozícii wifi internet +TV (magio optik). Cena prenájmu je 480,-EUR.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Vyšehradská

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Vyšehradská v Bratislave - Petržalka v cene 480,- € je o 5 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 jednoizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-50...

Pozícia realitnej ponuky

480,- €
Cena nehnuteľnosti 450,- € 550,- €
35 m²
Celková rozloha 23 m² 38 m²
35 m²
Úžitková plocha 34 m² 38 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Úžitková plocha35 m²
Poschodie6
Počet izieb1
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-502408 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.