PRENÁJOM: Priestor v novom centre Ružinova - Hraničná ul., NUPPU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Hraničná
93.93 m²
prízemie
áno - 2 autá
holopriestor
verejný vodovod
nie
230/400V
nie
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
1.400,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

10581x zobrazená v zozname / 765x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Centrum realít ponúka na prenájom atraktívny obchodný priestor vhodný na kamenný obchod alebo prevádzku so službami v atraktívnej lokalite RUŽINOV – Hraničná ul. v , mestská časť Bratislava Ružinov – smer Bajkalská - Nivy. NUPPU je projekt, ktorého ideou je vytvoriť priestor pre spojenie aktívnej, spoločenskej aj oddychovej zóny a má ambíciu stať sa novým centrom Ružinova.

Podlahová plocha 93,93 m2. Sklady (kobky) o výmere 2,18 m² a 2,15 m² nachádzajúce sa na prízemí (1.NP) bytového domu. Dve garážové státia o výmerách 16,38 m2.

Dispozícia: hlavná obchodná miestnosť s výkladmi (veľké hliníkové okná), hygienické zázemie

Priestor sa prenajíma nezariadený, v stave holopriestor. Je vybavený klimatizačnými jednotkami, má tri samostatné vstupy, je možné ho rozdeliť. Hliníkové otvárateľné okná s izolačným bezpečnostným dvoj-sklom, kúrenie prostredníctvom radiátorov. Optika je zavedená.

Nájomca si priestor môže upraviť presne podľa svojich predstáv a potrieb. Priestor je vhodný na služby, obchodnú prevádzku, kanceláriu, zdravotnícke zariadenie.
Umiestnenie priestoru je na prízemí bytového domu, v novej rozsiahlej bytovej zástavbe, priamo v aktívnej a pulzujúcej zóne . Na skok od centra Bratislavy, vynikajúci prístup z diaľničných obchvatov D1, R7. V bezprostrednej blízkosti zástavka MHD, obchody, škôlky, školy, reštaurácie, bistrá, kaviarne. Vynikajúca dostupnosť do centra mesta, NIVY, Miletičova aj na obchvaty.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Ing. Andrea Nagyová ,

Cena: 1 400EUR mesačne plus energie podľa individuálnej spotreby. Cena parkovacích státí 200EUR. K cene bude pripočítaná DPH. Odmena pre RK vo výške 800EUR plus DPH. Depozit vo výške 2 000EUR.

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov na ulici Hraničná

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Hraničná v Bratislave - Ružinov v cene 1.400,- €/mes. je o 591 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 92 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 obchodných priestorov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911890.., uveďte číslo ponuky ZR--7...

Pozícia realitnej ponuky

1.400,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 12,- €/mes. 2.000,- €/mes.
93.93 m²
Celková rozloha 8 m² 330 m²
93.93 m²
Úžitková plocha 8 m² 330 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha93.93 m²
Úžitková plocha93.93 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--73 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.