PRENÁJOM, priestranný 1-izb. byt, novostavba, Kresánkova ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom priestraný 1-izbový byt v novostavbe na Kresánkovej ulici v Bratislave, mestská časť Karlova Ves. Rozloha bytu predstavuje 74 m2 vrátane balkóna o rozlohe 11 m2. Nachádza sa na 2 poschodí v 5 poschodovom obytnom dome s výťahom.

Dispozícia bytu pozostáva z predsiene (10 m2 ), izby (41 m2 ), šatníka (4 m2 ), veľkej kúpeľne (7 m2) a samostatnej toalety (1 m2). Veľká izba je predelená posuvnými dverami na dennú časť ( obývačka, kuchyňa ) a nočnú časť (spálňa, pracovňa ), tak že sa to dá vnímať ako 2 oddelené izby, alebo v prípade otvorených posuvných dverí ako 1 veľká priestranná izba. Obývací priestor aj kuchynský kútik sú vybavené efektnými presvetlenými sadrokartónovými podhľadmi. Byt sa prenajíma kompletne zariadený ( kuchynská linka vrátane zabudovaných spotrebičov, manželská posteľ, pracovný kútik, sedačka, TV na posuvnom stojane, skrine a úložný priestor v šatníku ). Byt je voľný od 1.7.2018.

V blízkom okolí (100 m) sa nachádzajú obchody Tesco express a Terno, dobrá dostupnosť MHD.
V okolí kompletná občianska vybavenosť, Tesco Expres, Terno, Billa, banky, pošta, autobusové zastávky – dobrá dostupnosť do centra, detské ihrisko, škola, škôlky.

Cena mesačného nájmu predstavuje 470,- € /mes. + 100,- €/ energie mesačne,plnej TV ponuky a internetu.K bytu je možné prenajať aj garážové státie (60 €/mes).

Zodpovedný maklér: Richard Ágh, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Podobné realitné ponuky