Prenájom, štvorizbový byt Tvrdošín, Medvedzie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom priestranný štvorizbový byt, v osobnom vlastníctve, 92m2, v tichej lokalite mesta Tvrdošín na sídlisku Medvedzie. Byt je svetlý a priestranný a nachádza sa na 2 poschodí v štvorpodlažnom panelovom bytovom dome. Byt má 2 presklené loggie a 1 balkón. K bytu tiež prislúcha murovaná pivnica.
DISPOZÍCIA: Vstupom do bytu je priestranná chodba. Z chodby sa naľavo nachádza vstavaná skriňa a dve priestranné izby. Z jednej z týchto izieb sa prechádza do tretej izby, ktorá má presklenú loggiu. Zároveň má táto izba aj balkón. Doprava je samostatná toaleta, rohová kuchyňa so špajzou, vstup do štvrtej izby. Za kuchyňou sa nachádza kúpeľňa. V kúpeľni, sa nachádza vaňa a umývadlo. Z kuchyne sa vychádza na opäť presklenú loggiu. Celý byt je priestranný a svetlý.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt je konštrukčne neprerobený, v pôvodnom stave
LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody, cyklotrasa, detské ihrisko, workoutová zóna, potraviny. Zastávky autobusu ca. 200m.
MESAČNÉ NÁKLADY:
Cena za prenájom je 600 eur vrátane energii, bez TV a internetu. K nájmu sa požaduje aj kaucia v sume jednomesačného nájomného, ktorá sa vracia pri ukončení nájmu v prípade, že budú vysporiadané všetky záväzky a náležitosti, ktoré vyplývajú z nájomnej zmluvy a jednomesačný poplatok pre RK.
Voľný okamžite.
ID ponuky: TS-65460

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Tvrdošín