Prenájom moderný 1 izbový byt, Vukovarská ulica, Bratislava IV. DNV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom moderný 1 izbový byt v NOVOSTAVBE, v lokalite Bratislava IV. Devínska Nová Ves, na Vukovarskej ulici. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí /3 poschodí bytového domu s výťahom. Výmera je 45 m2 s balkónom 2,5 m2 a s pivničnou miestnosťou. K bytu patrí aj 1 vonkajšie parkovacie miesto pred domom.
STAV BYTU:
Byt ponúka príjemné bývanie, aké novostavba môže poskytnúť. Je vybavený v štandarde, má plastové okná so žalúziami, bezpečnostné vchodové dvere, plávajúce podlahy, dlažbu, modernú kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnná rúra), klimatizáciu.
V kúpeľni spolu s WC je vaňa a práčka. Byt sa prenajíma kompletne zariadený moderným a funkčným nábytkom spolu so spotrebičmi.
Cena nájmu je 600.-€ spolu s energiami, parkovacím miestom, internetom a KTV.
Voľný je ihneď, je vhodný na dlhodobý prenájom, pre jednotlivca alebo pár, bez zvierat.
PLATBY:
Depozit : 600.-€, Nájom: 600.-€, Provízia pre RK: 400.-€
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti sú nákupné centrá Lidl a Glavica zástavka MHD. V okolí je veľa možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Podobné realitné ponuky