Prenájom veľkého 2 izbového bytu+ parking na Nám. 1 Mája, Bratislava I

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Historické jadro
73 m²
6
2
2
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.400,- € Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

8704x zobrazená v zozname / 568x zobrazená detailne / 403x zobrazená detailne tento mesiac

Ak túžite po nadčasovom bývaní s komfortom, technickým nadštandardom, parkovaní v podzemnej garáži v srdci Bratislavy a ďalšími benefitmi tak tento byt je pravé pre Vás.

Bond Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom veľký 2 izbový byt v Kesselbauer komlexe na ul. 1 mája Bratislava. Novostavba Kesselbauer sa nachádza priamo v centre mesta v obklopení tých najkrajších parkov, ktoré Bratislava ponúka. Prezidentský palác, pešia zóna, či obchody a kaviarne máte pešo kedykoľvek dostupné.

Ranná prechádzka po Prezidentskej záhrade, každodenné potulky po úzkych uličkách historického centra. Zastavte sa na kávu vo vašej obľúbenej kaviarni, skočte na drink do trendového baru či na večeru do niektorej z vychýrených reštaurácií v meste. Nenechajte sa obmedzovať a vychutnávajte si život v centre mesta plnými dúškami!
Slnečný byt s celkovou výmerou 73m2 pozostáva zo vstupnej chodby s na mieru zhotoveným úložným priestorom, kúpeľne s sprchovým kútom , vaňou a toaletou . Dennú časť tvorí obývacia izba ,s kompletne vybavenou kuchynskou podsvietenou linkou so zabudovanými spotrebičmi s ktorej je vstup na loggiu s výhľadom do átria .Veľká priestranná spálňa s pracovným kútom ktorý Vám ponúka krásny výhľad do zeleného átria. Celý interiér pôsobí kompaktným uceleným dojmom s veľmi príjemnými farbami a cítite sa v veľmi príjemne. ,Zariadený bol pomocou architektonického štúdia.

K bytu prislúcha jedno parkovacie státie


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Historické Jadro

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Bratislave - Historické Jadro. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905333.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

1.400,- €
Cena nehnuteľnosti 525,- € 1.400,- €
73 m²
Celková rozloha 50 m² 90 m²
73 m²
Úžitková plocha 50 m² 94 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Úžitková plocha73 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1953 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.